odpiszę tutaj, by na przyszłość podczas wyszukiwania mógł ktoś skorzystaćpolecam dwa schroniska które są mega mega - sprawdzone przeze mnie 2 tygodnie temu :) pierwsza to Bacówka nad Wierchomlą - genialne miejsce, jedno z najlepszych schronisk jakie w życiu odwiedziłem, do tego pustki (na miejscu zastałem 2 osoby tylko - CZAD)
i dalej, nie wiem czy to się jeszcze łapie bo na mapie Niskiego i Sądeckiego mam (Sądecki to jest-wiem :P) schronisko prywatne Cyrla, leżące jakieś 3h drogi od Hali Łabowskiej.. Genialny właściciel jak dla mnie, oglądaliśmy wspólnie półfinał MŚ Urugwaj - Holandia na telewizorku 5' - klimatycznie niesamowicie :) fajne, nowe pokoje, ja spałem w śpiworze na materacu na podłodze - a że złapała nas burza na Hali Pisanej to lekki zapierdziel był i spałem jak zabity :D co do drugiej strony się nie wypowiadam, bo nie byłem
wybaczcie za lekkie odejście od tematu..

polecam dwa schroniska które są mega mega - sprawdzone przeze mnie 2 tygodnie temu :) pierwsza to Bacówka nad Wierchomlą - genialne miejsce, jedno z najlepszych schronisk jakie w życiu odwiedziłem, do tego pustki (na miejscu zastałem 2 osoby tylko - CZAD)
Odpowiedz z cytatem