Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Łazęga niesamotna

Mieszany widok

Poeta Roku 2010
    Poeta Roku 2009
    Poeta Roku 2008

Awatar WUKA
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Toruń

Domyślnie Odp: Łazęga niesamotna

Powodzenia!Napisz koniecznie jak było!!

filifionka
    Guest

Domyślnie Odp: Łazęga niesamotna

Cytat Zamieszczone przez WUKA Zobacz posta
    Powodzenia!Napisz koniecznie jak było!!
    Nie dotarłam w Biesy. Zaliczyłam przecudną łazęgę z przypadkowo poznanymi osobami po Beskidach (Wyspowy, Makowy, Sądecki, Pasmo Babiogórskie), Gorcach i Pieninach.
    Poznałam mnóstwo nowych przeuroczych miejsc, no i przekonałam się, że "samotny" urlop może być CUDOWNY - można się dołączać do kogo się chce, można samemu łazić, jak się towarzystwo znudzi... Przyznam, że chwilami czułam się nieswojo, gdy na szlaku przez 2-3 godziny nie było żywej duszy albo jak lazłam sama we mgle, ale jednak zawsze, jak już zaczynałam się mocno bać, to ktosik się wyłaniał zza zakrętu - jak nie turysta, to drwal czy baca :D

No i ten podziw w oczach turystów mniej wytrawnych: "To pani wędruje sama?".

Był to najpiękniejszy mój urlop w ciągu ostatnich 10 lat. Gdyby nie fakt, że pod koniec dotarła do mnie z domu bardzo smutna wiadomość, która sprawiła, że nieco skróciłam wyjazd, mogłabym stwierdzić, że było idealnie...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów