Wszystkich, którzy odwiedzili Rysia w Lutowiskach zapraszam do podzielenia się opiniami, a tych którzy jeszcze tam nie byli, do odwiedzenia!
Wszystkich, którzy odwiedzili Rysia w Lutowiskach zapraszam do podzielenia się opiniami, a tych którzy jeszcze tam nie byli, do odwiedzenia!
Próbowałem kilka razy, ale zawsze trafiałem że był zamknięty. Może inni mieli więcej szczęścia i byli w środku.
To dziwne... W sezonie letnim otwarty jest mniej więcej w godzinach od około 10.00 do późnych godzin nocnych.. Chyba że po za sezonem, ale wtedy nie wiem jak jest otwarty :D. A kiedy byłeś(próbowałeś)?
ja byłem i schabowy mi smakował
Byliśmy w zeszłym roku. Bardzo miła obsługa, dobre i tanie jedzenie.
Przyjemne miejsce. Gorąco polecam :)
W Lutowiskach obok budynków Parku jest bar Ryś.
Być może że w sezonie letnim jest długo otwarty, ... a co w pozostałe 10 miesięcy ?
Ja próbowałem go odwiedzić właśnie wtedy, i nie miałem szczęścia, ani jesienią ani zimą. widocznie jest to bar sezonowy obliczony na masowego .klienta.
Ustrzyki Górne, 20.05 .2014 r.DA- 371-1-1/2014
Ogłoszenie unieważnienia drugiego przetargu ogłoszonego przez Bieszczadzki Park Narodowy na dzierżawę nieruchomości - bar "Ryś"1 . Termin otwarcia ofert: 19 maja 2014 r. godz. 11.00.
2. Miejsce przetargu: Dyrekcja BdPN, 38-713 Lutowiska, Ustrzyki Górne 19.
3. Rodzaj przetargu: przetarg pisemny nieograniczony.
4. Oznaczenie nieruchomości według księgi wieczystej: KW nr KS2E/00022781/2.
5. Oznaczenie nieruchomości według ewidencji gruntów: działka nr 240 obręb Lutowiska, Gmina Lutowiska.
6. Sposób rozporządzania nieruchomością: nieruchomość przeznaczona na prowadzenie usług gastronomiczno-handlowych.
7. Obciążenia nieruchomości: własność BdPN.
8. Wysokość minimałna rocznej opłaty z tytułu dzierżawy: 2700.00 zł brutto.
9. Liczba złożonych ofert: 0
10. Przetarg unieważniono - nie wpłynęła ani jedna oferta.
Dyrektor BdPNLeopold Bekier
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki