Doszły mnie słuchy, że Zajazd Pod Caryńską ma być rozebrany i w to miejsce ma powstać nowy duży obiekt. Gdzie zatem KIMB się podzieje? Czy ktoś może potwierdzić tą informację?
Pozdrawiam
Doszły mnie słuchy, że Zajazd Pod Caryńską ma być rozebrany i w to miejsce ma powstać nowy duży obiekt. Gdzie zatem KIMB się podzieje? Czy ktoś może potwierdzić tą informację?
Pozdrawiam
bertrand236
Zajazd pod Caryńską będzie rozbudowywany od września tego roku.Czas zakończenia prac październik 2011. Z tego co się orientuję organizacja X KIMBu w tym miejscu niemożliwa
Propozycje czas zacząć składać.
mAAtylda
Piskalu! Myślę, że my bez problemu wypracujemy kompromis. My nie politycy....
bertrand236
Wszystko jedno gdzie, bylebym dała radę dojechać i wrócić znowu na kilka godzin;-)))))))))))
A w ogóle to mi się śniło, że Kazik się odobraził i znowu zaczął z nami pisać...piękny sen!
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Kryska ja mam nadzieje,że to będzie troszkę więcej godzin niż ostatnio:)))
A co do miejsca,to każde będzie dobre przy tak dobrym towarzystwie:))))
Dusza ludzka jest jak ptak:
Gdy wzbija się na pewną wysokość,nie tylko nie wolno jej spocząć,ale musi tęgo skrzydłami pracować,by się na niej utrzymać. Inaczej pierwsza lepsza pokusa pociągie ją ku ziemi.
Choć do Ustrzyk G. mam spory 'sentyment', bo tam zaczynała się moja przygoda z Bieszczadem, to myślę, że miejsce to sprawa wtórna. Zawsze najważniejsi są ludzie. A ja chętnie Was poznam :) Szkoda, że tyle trzeba czekać.
Gór, co stoją nigdy nie dogonię... -->
Może ktoś z lepszą pamięcią wesprze: czym tradycyjnie KIMB-u odbywa się w trzeci WEEKEND maja czy trzecią SOBOTĘ maja? Bo w 2011 roku to nie będzie to samo, a niektórzy muszą myśleć o urlopie z dużym wyprzedzeniem :)
Edit - znalazłem taką wypowiedź Andrzeja, ale fajnie by było, gdyby jeszcze ktoś potwierdził :)
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 27-08-2010 o 13:04
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki