Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: Oddajcie Parki Narodowi

Widok wątkowy

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie Odp: Oddajcie Parki Narodowi

Cytat Zamieszczone przez Barnaba Zobacz posta
    A ja to tylko czekam aż będzie do kupna działka na Moczarnem.... Fajno, tam, cisza, spokoj, i brama wjazdowa do doliny już stoi... I bym sobie do sklepu po piwko i czosnek śmigał wąską torówką...
    Życzę wszystkim na forum aby też sobie kupili działki. Niekiedy jeszcze fundamenty można gotowe odnaleźć. Można by się odwiedzać wzajemnie, i w ogóle fajno by było.
    moze ty lubisz swiat plotow, zasiekow i murow... wolno ci... w takim swiecie bedziesz mial tylko swoja dzialke, bo z innej cie sasiad psem poszczuje... jak ktos lubi stacjonarny sposob spedzania czasu w jednym miejscu , swoje dziesiec na pięć, to fajny taki swiat..

dla ludzi wiecznej drogi lepszy swiat gdzie ziemia jest niczyja.. bo wszedzie jest sie tak samo u siebie... wszedzie mozna rzucic karimate i czuc taka sama wolnosc ...co chwile gdzie indziej...

tak sobie wiele razy myslalam ze jakbym miala strasznie duzo kasy to bym kupowala duzo ziemii, tylko po to aby nie kupili jej inni. i nie ogrodzili...nie otabliczkowali... zeby zostala dostepna dla wszystkich...
    Ostatnio edytowane przez buba ; 16-08-2010 o 22:01
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)