I wejść, Sofronie, na Dwernik-Kamień, usiąść tam i zadumać się. Patrząc stamtąd cały czas na połoniny. A jak jeszcze zachowało się piwo na tę okazję ... Trwaj chwilo, jesteś piękna.
Pozdrawiam.

A Ty, Marto, nie złość się, bo złość piękności szkodzi. Ja Ci tylko dałem b. delikatnie do zrozumienia, że jak nowa osoba wchodzi na forum z jakimś zapytaniem bardziej "problemowym", to warto, aby się wcześniej do dyskusji choć trochę przygotowała, czytając w tym celu nasze poprzednie posty.
I na pytanie Ci odpowiedziałem, i inni też, to po cóż ten Twój przytyk(cyt.): "Zaczynam rozumiec czemu niektórzy maja jakas zlosc do tej listy. Wyglada na to ze nowe osoby nie moga przyjsc i chciec sie zapoznac, "bo przeciez juz to omawialismy".
Jak chcesz od nas dobrej rady odnośnie zaplanowania pobytu w B., to na pewno ją dostaniesz. Ale najpierw określ swoje preferencje, np. więcej, mniej lub wcale komfortu, cisza - spokój czy atmosfera kurortu, koniecznie lato czy ew. może być jesień albo wiosna, więcej łażenia po połoninach, czy może po zalesionych stokach, wycieczki trudne czy spacerki, z dziećmi czy bez, dysponujesz samochodem, czy byłabyś skazana na PKS i okazje, itd. itp. To naprawdę jest wszystko b. ważne. Nic o Tobie nie wiemy - czy jesteś np. licealistką, czy może już business woman w wieku balzakowskim (czyli moim). Z Twojego 1-go posta nie wynikało nawet, czy jesteś "ona" czy "on" (Martewa ?).

I w ten oto sposób otrzęsiny masz już za sobą. Serdecznie pozdrawiam. Gdybyś przypadkiem była warszawianką, albo gdybyś przyjechała do Warszawy w najbliższą sobotę, to pamiętaj, że 14 bm. o godz. 18-tej w pubie "Gorączka Złota" przy ul. Wilczej (niedaleko komisariatu Policji) odbędzie się I Krajowa Konferencja Internautów Miłośników Bieszczad. Swój przyjazd zapowiedzieli także delegaci z Gdańska.
Temat konferencji: "Różnica pomiędzy smakiem piwa wypitego po zejściu z Połoniny Wetlińskiej i Połoniny Caryńskiej, w porównaniu z tym, jak smakuje piwo po wycieczce na Otryt". Szczegóły u Organizatora - IrasaJ.