Dzięki Stały Bywalcze i Aleksandro za pomoc widzę że jednak to wypali
Na dzień dzisiejszy na 99% przybędzie na spotkanie 12 osób licząc SB i jego gości a chętnych jes ok 15 osób.
Teraz kilka spraw org.
Udało mi się zarezerwować 7 osobowy stolik bez żadnych zaliczek (po starej znajomości) z możliwością dostawek (rezerwacja 2 stolików to juz koszt zaliczki od kazdej osoby) Więc mam proźbę o przybycie w miare możliwosci jak najblizej 18 bo jezeli grono dopisze to istnieje wtedy mozliwosc zdobycia drogiego stolika (dla nie wtajemniczonych ciezko o miejsce w fajnym pubie w Warszawie w sobotę) z moich doświadczeń co do tego pubu to później może być problem:) Stolik zarezerwowany jest na nazwisko Jóźwik lub na hasło Bieszczadzkie spotkanie (to dla osób ktore chciałyby zaaklimatyzowć się wcześniej)
W pubie istnieje (przynajmniej podczas mojego ostatniego pobytu istniała) możliwość zapuszczenia swojej płyty więc możecie zabrać nastrojowy bieszczadzki music.
W pubie do ok 21 można zjeść coś na ciepło (smacznie) a potem tylko zakąski
Jak wam się spodoba i chcielibyśmy ten pub opanować na dalsze spotkania z możliwością darmowej rezerwacji to trzeba wypić troszkę browarów ( właścicielka jest uczulana na rezerwację po ktorych sprzedale 5 herbat i paluszki :) ale bieszczadzkim aniołom chyba to nie grozi:)
Pozdrawiam i do zobaczenia w sobotę
irasj:)