Mam więcej szczęścia od Bertranda. Wyjeżdżam w czwartek pod wieczór. Mam miejsce w aucie, mogę kogoś zabrać
Pozdrawiam
Długi
Mam więcej szczęścia od Bertranda. Wyjeżdżam w czwartek pod wieczór. Mam miejsce w aucie, mogę kogoś zabrać
Pozdrawiam
Długi
Zaczynamy? Tak, zaczynamy! Do zobaczenia gdzieś tam... w lesie![]()
Czterech panów B.
bu
bu
bu
wy się naRIMBujecie, a ja siedzę jak grzyb i myślę o tym, jak to jest teraz w Bieszczadach.
Nie wyjszło, unieruchomiło mnie chorobowo.
Proszę chociaż jeden toast spełnić za moje zdrowie. Zdrowie podkopane.
Paszczaku - słyszałeś??
No!
To bawta się dobrze :)
Ostatnio edytowane przez dziabka1 ; 08-10-2010 o 21:09
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Dużo zdrowia życzę z Poznania![]()
bertrand236
Jeszcze dzisiaj miałem wariacki pomysł wyjechać na jeden dzień /sześć godzin w jedą stronę/ ale i to mi los uniemożliwił buuuuuuuuuuuuu
Może jakieś fotki z kisielowych atrakcji na pocieszenieJak wygląda Krysia w tej walce? hihiiiiii
Jak ja wam zazdroszczę
Miłej zabawy.
Z
IMG_5140.JPG . IMG_5142.JPG . IMG_5213.JPG
Wędrując moim ulubionym środkiem komunikacji wzdłuż bieszczadzkiej magistrali kolejowej, trafiłem na stację, gdzie tory rozgałęziły się na czworo. Którym dalej jechać? Wstąpiłem zapytać do budynku stacyjnego. Naczelnik stacji doradził: zostaw rower u nas w stajni i idź dalej pieszo. Tak zrobiłem. Poszedłem. Opuściłem tory. Potem opuściłem drogę. Potem było daleko, stromo i krzaki. Wyszedłem na wysoka górę, położyłem się w trawie i nieco przysnąłem w słoneczku. Tutaj mnie odnalazła czujna ekipa RIMB-u.
Dziękuję wszystkim za przygarnięcie zbłąkanego rowerzysty bez roweru, długą wędrówkę oraz miły wieczór przy ognisku, gitarze i czym tam jeszcze.
Aha.. zaczyna się.
Zaraz się sypną relacje ze zdjeciami...
A ja dostanę świra, ot co :)
No dawajcie, dawajcie, buuu
Poświrujemy razem![]()
bertrand236
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)