Zaraz zaraz - od bazowego to mam tylko płachtę. Patyki zostały na strychu. Pod płachtą ilość osób to n+1. Zatem zmieści się cały RIMB. Brać?
Zaraz zaraz - od bazowego to mam tylko płachtę. Patyki zostały na strychu. Pod płachtą ilość osób to n+1. Zatem zmieści się cały RIMB. Brać?
bierz, w końcu namiot będzie dla Krysi, i ona będzie go targała :)
Wyżej wymieniony post wyraża moje zdanie w dniu dzisiejszym, być może takie samo będzie w dniu jutrzejszym, jednakże zastrzegam sobie prawo zmiany zdania w każdym momencie bez podania przyczyny :)
Oj, chciałabym widzieć, jak Krysia targa ten namiot dla całej ekipy!!! Krysia - wezmę go! Co się będziemy rozdrabniać. Ale ty nosisz!
Hahahaha
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Wysłałem wszystkim plan rajdu.
Jeśli ktoś w ostatnich dniach wysyłał do mnie priva to i informuję że miałem popsutą (zapełnioną) skrzynkę
i trzeba wiadomość powtórzyć (sorki)
plan wygląda całkiem całkiem, Ja oczywiście chyba na pewno od czwartku się pisze i to od rana :)
Chciałeś dobrze a wyszło jak zwykle......:oops:
Tak, bo my sekciarze;-))) czy jak to szło?;-))
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Plan jest przeznaczony tylko dla osób zainteresowanych i nie będzie upubliczniany.
Przypomnę że lista uczestników jest zamknięta a na ławce rezerwowych jest trzech zawodników.
Ta lista też nie będzie podawana do publicznej wiadomości.
ani nie będą na czerwono wytykani Ci którzy nie dotrą.
Ot, tak postanowiła rada starszych.
Pierogowy nie martw się wiem gdzie dają pierogi....
A jak by co będę miała mąkę i trochę sera jakiegoś jednego pieroga skleimy :)
Chciałeś dobrze a wyszło jak zwykle......:oops:
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)