noooo- dawajcie !!! bo już oddech konkurentki czujecie na plecach !!! ...gęsto tam się zaczyna robić. Pewnikiem niebawem i ja tam zawitam![]()
noooo- dawajcie !!! bo już oddech konkurentki czujecie na plecach !!! ...gęsto tam się zaczyna robić. Pewnikiem niebawem i ja tam zawitam![]()
No, ale po cóż odwiedziła nas popielica? Wydawać by się mogło, że przywiódł ją zapach pozostawionych na stole smakołyków. Poranne oględziny żywności jednak tego nie potwierdziły. Dopiero po południu jeden z uczestników zauważył spory ubytek w swojej bułce![]()
Tomas pospiesza, więc ekspresowo, jak nie z tej wycieczki
Pliszka poranna, przed wizytą w Łubni:
i okołopołudniowa, po wizycie:
Odrobina chaszczowania
i już pakujemy się do elektriczki
![]()
Czterech panów B.
fotki bomba !!
Jakie to uczucie, gdy tak na lewo i prawo łapie się smakowite panoramki z królową Tarnicą pośrodku ?
Tą Tarnicą na której niektórzy czują się jak na spędzie zwierząt zagonionych na taras.
Jakie to uczucie ?
Śmiech ? zazdrość? współczucie ?
dla tych co tak blisko są, a jakby w innym świecie.
Czterech panów B.
Jak się ostatnio plątałem daleko a blisko, wdepnąłem do sympatycznej knajpki z widokiem na Tarnicę:
knajpa3.jpg
Na zewnątrz budynek może nie prezentuje się zbyt okazale:
knajpa1.jpg
wystrój też raczej skromny:
knajpa2.jpg
ale elementy wyposażenia wskazują na dbałość o "porządek":
knajpa4.jpg knajpa5.jpg
A przecież widoki powinny działać uspokajająco:
knajpa6.jpg knajpa7.jpg
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
To pierwsze zdjęcie troszkę mnie zmroziło, owszem, widok na Tarnicę ładny , tylko te kratki ?.
Czy to modny deseń w tym roku ?
To może już lepszy ten ogródek na świeżym powietrzu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)