No ale te budowle na szczytach są dla takich Aś;-)
Tobie nie przeszkadza mostek innej Asi się przyda ławeczka na szczycie.
No ale te budowle na szczytach są dla takich Aś;-)
Tobie nie przeszkadza mostek innej Asi się przyda ławeczka na szczycie.
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
pewnie innej Asi się przyda, pewnie inna Asia uśmiechnie się i pomacha do kamerki. Nie wypowiadam się w imieniu wszystkich Aś tylko swoim![]()
A jak Asiu u Ciebie z przecudnej urody platformami widokowymi na żeremia? Jeszcze tak czy już nie?Zamieszczone przez asia999
Czterech panów B.
Płot na Palenicy_zmn.JPG Kto zna Karpaty, ten wie, skąd ta urocza pocztówka:) Jak ja uwielbiam płoty w górach:D:D:D
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
przecież urocza pocztówka jest podpisana;-)
nie trzeba znać Karpat
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Znakomity pomysł
Jestem za. Bardzo za.
I tak sobie myślę ,że przydałyby się również toalety
Ciut lepsze niż przy Chatce Puchatka
Swoją drogą zgorszony jestem ceną za wejście do Parku.
Mnie na razie stać ale mam znajomych dla których zapłata za bilet stanowi pokaźny wydatek wakacyjnego budżetu.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Ekran chroni przed "złym okiem" okoliczne łąki co by na nie nie rzucił jakiegoś uroku niegodziwy turysta. Inna wersja według moich przypuszczeń to ta łąka jest obiektem strategicznym ważnym dla obronności kraju.
pozdrawiam
Marek
Serdecznie pozdrawiam zwolennikow
Jak i rownie serdecznie pozdrawiam przeciwników.
Pozwole sobie zacytować:
"Budujcie mosty od czlowieka do czlowieka,
oczywiscie zwodzone"
;-)
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
Ta łąka na pierwszym planie jest solą w oku zarządu PKL:P Wraz z prywatnym mini-schroniskiem stanowi wyspę wśród włości tej firmy. Właściciel nie chciał odsprzedać więc PKL ogrodził go takim płotem. Odciął mu dostęp do mediów itd. Z tego, co wiem, facet wygrywa w sądach wszystko, co ma wygrać. Ale płot stoi nadal. Szpeci krajobraz, straszy turystów. Jest przykładem tego, jak 'podmiotowo' PKL i inne takie firmy traktują swoich klientów. Narciarze jadący na górę kolejką mają jechać po nartostradzie bez zostawiania kasy w cudzym biznesie. A widoki mają podziwiać z terenów PKL, a nie z tej łączki. Taki plan... Na szczęście płot nie jest za wysoki więc panoramy na stojąco można kosztować:)
Pzdr
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki