Eeee już 2 lata temu ją sadził;-)nie puszcza łowieczek to mu trawka zarasta czym innym.
Eeee już 2 lata temu ją sadził;-)nie puszcza łowieczek to mu trawka zarasta czym innym.
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Moim zdaniem należy budować takie rzeczy bo...: http://www.youtube.com/watch?v=ZFTvVAGR-Fo
tak ! popieramtakie to proste !
Jeszcze kostka brukowa i będzie cacy. Dobrze że zdążyłem schodzić Bieszczady jak jeszcze tego szajsu w górach nie było.
Ostatnio edytowane przez coshoo ; 09-11-2010 o 15:40
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
nie widze laweczek! gdzie laweczki??????????? nie ma tez wielbłąda z ktorym mozna sobie zrobic zdjecie!
i droga jest nierowna! mozna sie potknac , przewrocic i przezyc tylko cudem! trzeba to zglosic to odpowiednich urzedow! turysta nie moze sie tam czuc w pelni bezpiecznie!
Ostatnio edytowane przez buba ; 10-11-2010 o 10:22
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Parafrazując piosenkę grupy "Pod Budą" można zakrzyknąć - nie przenoście nam karkonoszy do bieszczadu... bo ta "cywilizacja" psuje to co piękne w tych górach.
pozdrawiam
Marek
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)