Oj Buba jakże podoba mi się Twój sposób myślenia!! Rok temu w Stołowych na szlaku między Szczelińcem a Błędnymi jedna JaśniePani stwierdziła że jakby wiedziała że mozna tam pojechać autkiem to by nie niszczyła swoich nowych Pum po jakichś kamsztorach. Proponuje zebrać podpisy i zaproponować jako obowiązujące uwagi dotyczące trasy - przy czym do pomysłów Buby dodałbym - sklep niecałodobowy odległość ....km, organizator nie zapewnia pięknych widoków - uzależnione od pogody, wędrówka lub zdrowie (psychiczne) wybór należy do Ciebie, płatności karta nie będą realizowane wszędzie ( kto był w drodze na Trzy Korony w Pieninach kojarzy pewną staruszkę sprzedającą na szlaku codziennie w sezonie maślankę i kompot domowej pysznej roboty właśnie u niej rok temu słyszałem a karta można?)... hmmm uwaga nieoswojone zwierzęta bez kagańców... myślę że jeszcze by się coś znalazło.... Aha i jeszcze jedno przed każdym podejściem w Bieszczadzie powinien być napis - uwaga będzie pod górkę, zawiedzionych przepraszamy.

Odpowiedz z cytatem
... teraz nie przychodzi nic... przyjdą same, to z czasem coś może dopiszę