Werchowyna – Dzembronia – GÓRY – Worochta
Dzembronia … stąd wyruszyliśmy w góry
PS. Pierwsze zdjęcie prawie „jak jeleń na rykowisku”
ostatnie , tęcza na dobry początek
Werchowyna – Dzembronia – GÓRY – Worochta
Dzembronia … stąd wyruszyliśmy w góry
PS. Pierwsze zdjęcie prawie „jak jeleń na rykowisku”
ostatnie , tęcza na dobry początek
Ostatnio edytowane przez joorg ; 05-09-2010 o 13:47
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Pięknie panie ! pięknie.
Rozumiem że od razu było testowanie najnowszej karty.
Ja na swój test będę musiał poczekać (ale dotarła dzięki)
No proszę poznaję tą przeszkodę ze zdjęcia drugiego pokonywałam ja w sierpniu :)
Ciekawe gdzie dalej was poniosło :)
Czekam na kolejne zdjęcia :)
Chciałeś dobrze a wyszło jak zwykle......:oops:
Bezwzględnie tak , ale już na tym podejściu podarowałem Kartę pierwszym napotkanym Ukraińskim turystom :), bardzo im się spodobała.(dobrze ,że mieliśmy drugą )
Karta jest na prawdę "the best"ze szczegółami.
Nie daleko od tej " przeszkody"… była chatka ,w której to spędziliśmy pierwszą noc pod Czarnohorą
cdn.
z tym ,że niektórzy spali, a inni w tym czasie „włóczyli”się po okolicy……. i tu nie będzie zdjęć
![]()
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Dnia następnego rano "chmurki", ale w miarę upływu czasu słońca coraz więcej ...w drodze przez Smotrec na główną grań Czarnohory
ostatnie zdjęcie fot Duch
Ostatnio edytowane przez joorg ; 06-09-2010 o 17:57
Pozdrawiam Janusz
Patrząc na te zdjęcia nie chce się wierzyć że teraz leży tam śnieg.
WOW aż nabrałam małej ochoty aby tam wrócić hmmmmm
Chciałeś dobrze a wyszło jak zwykle......:oops:
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki