Słodkich, niebrykających baranków życzę.
Słodkich, niebrykających baranków życzę.
hallo,
zauważyłem na naszym Forum niejakiego Gandalfa ( mniemam Szarego ) !;
co niektórzy zwą Go Mithrandir ,więc... co to za pielgrzym bez kapelusza...
znaleziony w Łupkowie
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
hallo
zieleń przesiąka przez szarości w czarno-białych,
i zajmuje jej miejsce na jakieś cztery miesiące
byle do...
no,właśnie
Się na tym ostatnim zdjęciu zawiesiłem, jak nad zagadką - gdzie w Bieszczadach jest taka brama?
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Może to szeroko rozumiane Bieszczady, np za pomnikiem Mickiewicza ?gdzie w Bieszczadach jest taka brama?
hallo,
jakoś zapatrzyłem się...i zasłuchałem
hallo,
zapowiadają na długaśny łikeend upały...coby udarek był bardziej strawny,wróciłem się do stycznia...
Pierogowy Michael Kenna :)
hallo,
krucabomba Miejscowy...dziękuję po raz wtóry.Rumianek na policzkach właśnie się wylał....
Co może być ciekawe,poznałem M'Kenna parenaście lat temu,przy okazji pracy komercjalnej w Ingolstadt ,przy pracy dla Audi (może ktoś pamięta czarno-białe fotografie krajobrazu i malutkie lśniące karoserią samochody wkomponowane w plener ?)To właśnie jego fotki.(chyba można te fotografie jeszcze zobaczyć przy okazji museum przy Ettinger Strase 60 ). Po tym spotkaniu istotnie zmieniłem się . Odrobinkę .Zapuściłem długie,kręcone włosy.
hallo, pozdrawiam wszystkich fotografujących czarno-biało, tylkoobserwatorów jak i obojętniaków.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)