Od dziś będę wchodził do czarno-białej galerii tylnym wejściem![]()
Od dziś będę wchodził do czarno-białej galerii tylnym wejściem![]()
Czterech panów B.
hallo,
Komisarzu;
i pomyśleć ,
że w rok po napisaniu ,cytowanego przez ciebie haiku tzn: w 1683 Jan III Sobieski pokonał wojska Kary Mustafy ,
co jednocześnie było przyczyną założenia przez naszego krajana -Jerzego Franciszka Kulczyckiego -jednego z pierwszych cafehausów w Wiedniu- "Domu Pod Błękitną Butelką" (Hof zur Blauen Flasche) na ulicy Schlossergassl naprzeciwko katedry.
Ubłocony;
rozumiem ,że dawkujesz napięcie...przerzucaj strony z negatywami szybciutko i rób powiększenia ...w galerii !!!.
zapraszam serdecznie ;
co do wnęki, za drzwiami...to miejsce zarezerwowane do ...nagłego noclegu...po przedłużającym się wernisażu :)
goł ;
noooo!
suwaczki w niektórych paluszkach...palce lizać !
bartolomeo;
tylne wyjście ,hm...
[...]Pociągnij kozią nóżkę, a puści rygielek. Mały Czerwony Kapturek pociągnęła kozią nóżkę. Drzwi się otworzyły. Na widok dziewczynki Wilk...
itd...!!!
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
hallo,
pozdrawiam was towarzysze i życzę fajnych wrażeń w Pizunach.
jestem z wami duchem i ...fotografią.
i taki jeszcze cytat z "Dzienników 1910-1923" F.Kafki :
"[...]Gdzieś, w jakimś miejscu czeka pomoc i poganiacze tam mnie kierują .[...]"
Fragment wystawy która wisiała niedawno w Łupkowie, być może dalej wisi... polecam kilka ujęć
Tomasz Ziober "Praca (i życie) na wypale węgla drzewnego w Bieszczadach", 2012
http://jureckifoto.blogspot.com/2012...na-wypale.html
Gór, co stoją nigdy nie dogonię... -->
halo,
Ostatni...
to jak ilustracja z innej powieści Coopera;
...ale nawiązując do filmu pt:"Ostatni..."...to prawie słyszę utwór ze ścieżki dźwiękowej ...Clannad...?...
pozdrawiam
Zdjęcie zrobiłem w chwili, gdy trwała akcja GOPRu na Bukowym Berdzie. Warunki były paskudne.
Zawsze byłem pod wrażeniem Twojej interdyscyplinarnej wiedzy Tomku :) To ostatni utwór soundtracka :)...ale nawiązując do filmu pt:"Ostatni..."...to prawie słyszę utwór ze ścieżki dźwiękowej ...Clannad...?...
pozdrawiam
Pozdrawiam
Gór, co stoją nigdy nie dogonię... -->
hallo,
moja wiedza jest malutka,malutka :)
ale pracuję,pracuję ...
właśnie przerabiam 2 semestr pierwszej klasy szkoły podstawowej -mojej młodszej i ... pewność co do wyuczonej ,mojej wiedzy -jest w ciągłej dyskomfortowej sytuacji !
:)
aaaa...jeszcze jedno spostrzeżenie:
naliczyłem na forum 4 (sztuki) Tomków z rocznika 70 !
hi hi hi
Ostatnio edytowane przez Pierogowy ; 26-02-2013 o 10:42 Powód: ąęąęąęąęąę
halo,
lubię zimę ;
dla mnie może być z "ę" lub z "e";
byle miała w sobie coś ...,bo nawet poprawna ortografia jest tylko ortografią ,czyt: nudą.
:)
chyba,
w sposobie porozumiewania się, przy pomocy literek większą uwagę zwracam na charakter pisma -tekst pisany własnoręcznie,
nie,nie,
to nie musi być kaligrafia...ogólnie...lubię bardzo czytać i doświadczać typografii ,kształtu "rysowanej" litery
czy wtedy zwracam uwagę na "ogonki" ? ...chyba mniej;
wtedy, widzę emocję i zarazem indywidualizm...
czy można dażyć pismo uczuciem ,nie znając autora-autorki ?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki