"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Wróciłem z czegoś co nazywali RIMB. Miał to być rajd. Jeszcze się zastanawiam co to jest ten RIMB czy to Rozpacz I Marna Biba.
Po pierwsze :Kto wymyślił żeby na rajdzie gdziekolwiek chodzić?.Po jakiś krzakach i to jeszcze pod góre.Jakieś robactwo mnie podgryzało.
Po drugie : Kto zeżarł wszystkie pierogi?
Po trzecie : Nie było nawet się "wody gazowanej" z kim napić. Wszyscy poszli po bajce spać.
A wogule to się zmęczyłem.
Ciąg dalszy pretensji do Organizatora
To są przykłady nie przestrzegania BHP , Naczelny Chaszczownik siedzi sobie na drzewie i krzykiem przegania Ludzi po chaszczach, zamiast wcześniej zrobić przecinkę na 4 metry szeroką
Jeden Gość to nawet Dziadkowi aparat z „miechem” zwinął (delikatnie pisząc) i robił zdjęcia 6 na 9 , zamiast używać „idioten kameren”…ja się tak nie bawię
http://www.youtube.com/watch?v=fRIaP...eature=related
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Większość forumowiczów wyczuła fałsz i przewidziała braki organizacyjne, nie dała się nabrać na tę żenującą imprezę. Widać, że mnie ręka boska obroniła, gdym sie zastanawiał nad choćby chwilowym dołączeniem do nieszczęsnej grupy straceńców.
Mimo braku uczestnictwa, rozważam wniesienie pozwu cywilnego przeciwko organizatorom za poniesione straty moralne.
Z poważaniem
Jank
Q.
1 , żadnej kultury,nikt nie domykał drzwi,
2 , ktoś non stop chuchał na obiektyw
3 ,na wysprzątany stół ktoś zaraz wysypywał grzyby
4 ,w trawy ktoś powrzucał liście
5 ,i powylepiał po kamieniach
6 ,a jak nie liście to piękne rimbowiczanki zalegały po polankach
7 ,a gdy wszystko było tuz,tuz to ktoś wyłączył światło(małgosia?)
masakra jakaś
ps. a te 328 ulepione pierogi...
wolne żarty...
tak MAŁO !!!
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
I co ?
To już wszystkie narzekania ?
A za brak miodowego wschodu i zachodu !!!?? To co ?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)