: Próba samobójcza była nawet grupowa ale zakończyła się wielką totalną sraczkąBo jak i ciupagi sprzedają podrobione na Solinie tak te muchomory też mało trujące:(ściema totalna ściema.Pierogów w promilu 100km nie uświadczył w żadnej knajpie.Ja nie będę wymieniać nazwiska kto wszystkie pierogi zeżarł .W Cisnej już jakieś zielone ścierwo zamiast farszu dawali bo sera i kapusty brakło.Ja nie będę wspominać że organizator nie zadbał nawet o stołki i całą imprezę przesiedzieliśmy z Browarem na podłodze i przez to nabawiliśmy się hemoroidów
Ja wiem rzeszowiacy nas nieeeeeee kochają ale odrobinę dobrego wychowaniu by zachowali.Organizatorzy zachowali się jak upadające biuro podróży . I to miał być rajd????? Był ale RAJD OWADO BÓJCZY
Nie wiem czy sumienie organizatorom pozwoli spać spokojnie.Wiem jedno już nie jesteśmy tymi samymi ludzmi co przed Rimbem ciężko będzie wrócić do rzeczywistości.Jesli ktoś bedzię potrzebował sesji u psychoanalityka służę poradą koszt wizyty w promocji 100 zł.Dzwońcie pod podany numer 435765099999999 Do zobaczenia na kozetce .

Odpowiedz z cytatem
Zakładki