Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: PIEROGI

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

No o Spisowke mnie sie rozchodzilo oczywiscieZe nieby zamykal Sanepid??
    eee.....pewnie Pan Andrzej norm unijnych nie spelni, ale co tam normy! Placki z koperkiem PYCHA!!!
    A Pomidorowa???? Gdzie najlepsza??? :P Obstawiam Pania Jadzie Maciaszczyk oczywiscie ( Zajazd pod Polonina w Wetlinie) i chyba "Eskulapa" w Ustrzykach Gornych bo juz nie pamietam czy to tam byla taka pyszna

Do pracy przychodz zawsze trzezwy i wypoczety

Barszczyk
    Guest

Domyślnie Nie Szulca :-)

Nie napisalem SZULCA, a SZOLCA. Ale skoro SZELCA, to już wiem A są znakomite Kto wie, może i lepsze nawet od tych przez StałoBywalcową niedźwiedzicę na Otrycie robionych? Hmm, kto wie?...
    A dlaczego nikt tematu zupy chmielowej nie poruszył? Czyli podstawy wyżywienia każdego Bieszczadnika? Tylko dlatego, ze ta najlepsza jest WSZĘDZIE, gdie dobre towarzystwo? Na szlaku z plecaka, na poloninie, przy ognisku i w podlej knajpie gdy pada deszcz? No i w Bacowce pod Honem i pod Jaworcem!

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie

Barszczyk:
    Kto wie, może i lepsze nawet od tych przez StałoBywalcową niedźwiedzicę na Otrycie robionych? Hmm, kto wie?...
    Zdecydowanie nie.
    Miśka z Otrytu jest najlepsza.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Barszczyk
    Guest

Domyślnie Jednak Miska!

I tak właśnie Miśka Szelca w pokonanym polu lub te z lasku (A nawet Lesku) pozostawila. Bo Stały Bywalec wie co mówi! A tę Miśkę chętnie bym poznał w takim razie. Byle bez małych, bo wtedy ponoć groźna bywa...

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie Re: PIEROGI

Cytat Zamieszczone przez KAHA
    a najlepsze pierogi ruskie sa w barze\"QUICK BAR\" w ZAGORZU przy PKP.
    3,70zł - z maselkiem , pachną - najlepsze na swiecie.
    POLECAM!
    a pomidorowka z makaronem............

a w Cisnej w barze parzy z ekspresu kawe lavazza najbardziej chciwa kobieta na swiecie; radosc bez granic- prawdziwa kawa!!!!!!!!!! a pani za to sprzedala (!) mi serwetke za 0,20 gr zeby wytrzec usta po jej kawie

KAHA
    ja sobie wypraszam-to nie ja pisalam... chyba ze mam jakas amnezje...

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2004

Domyślnie

Hmmm....
    Kasiu, a może jednak to wszystko przez masło...?
    Ale też chyba nie - przecież cytujesz sama siebie !
    Nic juz nie rozumiem.
    Pozdrawiam

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kriss40
    Hmmm....
    Kasiu, a może jednak to wszystko przez masło...?
    Ale też chyba nie - przecież cytujesz sama siebie !
    Nic juz nie rozumiem.
    No wlasnie o to chodzi-ze ja tego nie pisala, musial byc na forum jakas inna kaha i to ona musiala napisac... ja nigdy nie jadlam tam pierogow... Zreszta pierogi to z reguly jadam tylko u mamy :) i tam sa najlepsze :)

Pa(i)n killer Awatar admin
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    London, Ontario :]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KAHA
    No wlasnie o to chodzi-ze ja tego nie pisala, musial byc na forum jakas inna kaha i to ona musiala napisac... ja nigdy nie jadlam tam pierogow... Zreszta pierogi to z reguly jadam tylko u mamy :) i tam sa najlepsze :)
    Chodzi o to że po połączeniu forum starego z nowym (i przejściu na nowy silnik)
    kilka wątków się "zmiksowałło" - Ci którzy pamiętają jeszcze początki forum to wiedzą że na początku nie było wymogu rejestracji i logowania - każdy nastepny post dostawał kolejny numer który też odpowiadał numerowi kolejnego (anonimowego dla bazy) autora.
    Ponieważ struktura bazy nowej wersji wymaga bezwzględnie ścisłego przypisywania autora do listów to powoduje że akurat numer autora tamtego wątku nałożył się z obecnym numerem w bazie danych KAHY.

Niniejszym usprawiedliwiam KAHĘ! Ona tego nie pisała :)

P.S.
    Poprawiłem posty na początku tak by nie było wątpliwości :)
    Pozdrawiam
    Darek Magusiak

"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."

bozia505
    Guest

Domyślnie

A ja uważam ze najlepsze w Bieszczadach sa perochy w Cisnej w barze Zamoście przy drodze na Ustrzyki Górne. Palce lizac...zwłaszxcza po ostrym paprykowym sosie.
    Serwetki są gratis w dowolnej ilości

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)