Szanowne Koleżanki i Szanowni Koledzy!
We wrześniu b.r. Prezydent KIMB (Kongresu Internautów Miłośników Bieszczadów), Stały Bywalec abdykował z przyczyn osobistych, na swoje stanowisko namaszczając mnie.
Formalne przekazania władzy miało nastąpić na przyszłorocznym jubileuszowym X KIMB-ie, który odbędzie się w dn. 20-22 maja 2011 r. Ponieważ nie jestem przekonany czy chcę przejąć tę zaszczytną funkcję, a nawet gdybym był przekonany, uważam, że całą sprawę należy upublicznić i poddać ogólnonarodowej dyskusji. Tak będzie uczciwiej w stosunku do Was. Może ktoś zechce wysunąć własnego kandydata, może należy zmienić nazwę urzędu i jego formę?
Tak czy inaczej, w związku z remontem Zajazdu pod Caryńską miejsce X KIMB-u, wzorem lat poprzednich, ponownie należy zgłosić i przegłosować, i tym, z namaszczeniem Admina, Ojca Dyktatora Marcowego i SB ja się będę zajmował. Ale odpowiednie wątki będę wprowadzać na forum od listopada. Już teraz możecie się zastanawiać, gdzie przyszłoroczny KIMB mógłby się odbyć.
Dziś zastanówmy się, co dalej robić z funkcją Prezydenta KIMB, bo musi być osoba, która przygotowania do KIMBu by nadzorowała i KIMB prowadziła.
Liczę na poważną, merytoryczną dyskusję i aktywny w niej udział.
P.o. Prezydenta KIMB Piskal
Zakładki