Stoisz w kolejce, autek po horyzont, po prawej i po lewej pole, granica hen tam... jaka tam toaleta...ciagle masz nadzieję, że w końcu to ruszy, że to niemożliwe w XXI wieku;-)
A wszyscy to przemytnicy i stale się wpuszczają przed siebie, turystycznych na setki samochodów kilka.
Pewnie, że wrócę!
Jednak jestem za zniesieniem granic. Nie ze względu na siebie.
aaaa...
autkiem się było;-)))))
Już się zdziwiłam, że na piechotę Ci tyle zeszło.
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Krysia, no różnie już podróżowałam. Autkiem, autokarem, przemytniczkiem, pieszkom się nie złożyło..
I w paru różnych punktach przekraczałam, najgorsze okazało się Hrebenne.
Pieszo nie wolno:
http://www.porteuropa.eu/ponad-granice/granica-ukraiska
(tu "krzaczków" nie ma :)
maciejka , gdzie stałaś ostatnio 15 h ... na granicy? Ostatnio (i przed też, jakieś rok już) schodziło nam ,razem z autkiem ,10 minut przez całe przejście.
Może TY jesteś "niepewna" jakaś i dlatego 15 godzin
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Kurczaki bladawe, we sierpniu se z Krymu wracałam i było tak (załącznik)...
„Oni leżą w swych domach i historia każdego z nich mogłaby się potoczyć w dowolną stronę, gdyby nie los, który mieszka z nimi pod jednym dachem, trzyma w zanadrzu pewną liczbę możliwości, ale nigdy nie przekroczy samego siebie (...)”
A. Stasiuk „Dukla”
jak nie wolno jak 3/4 topicu o tym jest;-)
błąd;-))
jak dawno dawno temu (czytaj 5lat temu) jeździliśmy z psami na wystawy po Kijowach i innych to zawsze korzystaliśmy z usług takiego pana.
Raz znajomi nie skorzystali, powołali się na przepisy mówiące, że ze zwierzętami poza kolejką...
no to sobie postali tak jak i Ty;-))))
Ostatnio edytowane przez Krysia ; 19-11-2010 o 23:10
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
znaczy granica jak zawsze nieprzewidywalna ....
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki