"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
hahaha
Wojtku czyli wg Ciebie bez UE nie da się mieć ani dobrych dróg, ani nic?To może wyjedź trochę dalej poza Unię, albo nawet nie dalej-do Norwegii czy Szwajcarii. Tak, wiem wiem zaraz będzie, że to bogate kraje to ich stać. Ale nas też by było stać z tego co wpłacamy Brukseli w postaci składek!Te pieniądze na drogi i chodniki to są z naszych podatków przecież, tylko wpierw lecą tam, żeby potem wrócić jako UNIJNE, że niby magiczne i zaczarowane czy jak? Choć te pieniądze jakby po prostu zostały w Pl to i tak by je rozkradli od razu.
Dzięki Bogu ta granica zatrzymuje tych dla których ona nie jest czy Ci się to podoba czy nie;-))
Stanowi dla nich płot niedoprzeskoczenia, choćbyś się nie wiem jak zaklinał na wszystkie świętości;-))
Wojtku Ty myślisz, że to co mamy w Polsce to kapitalizm???
Łoł, to ja gratuluję, bo dla mnie to socjalizm-jak malowany, więc coś ten Twój post w którym do mnie pijesz o kapitaliźmie jest nie teges;-)))
Wiesz co ja bym dała, żeby doczekać się kapitalizmu w Polsce???
Żeby prawica to była prawicą?
Ostatnio edytowane przez Krysia ; 03-11-2010 o 17:40
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)