Z artykułu Wojomir "Woj" Wojciechowski. Legenda Bieszczadów:
Zamieszczone przez Wojomir "Woj" Wojciechowski
Z artykułu Wojomir "Woj" Wojciechowski. Legenda Bieszczadów:
Zamieszczone przez Wojomir "Woj" Wojciechowski
Przejście w tym miejscu to dobry pomysł i choć można przekraczać granicę w innych miejscach, to właśnie to przejście marzy mi się od dawna.
A ja ożywię stary pomysł: przejście piesze na Przeł. Użockiej - co Wy na to?:)
Pozdrawiam,
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Prowokator :)
Pozdrav
Za wyborczą: "Pod koniec roku ruszy budowa nowego przejścia z Ukrainą. W pierwszym kwartale br roku wojewoda podkarpacki złoży wniosek do starosty przemyskiego o pozwolenie na budowę przejścia granicznego z Ukrainą w Malchowicach"
Witajcie,
Jako, że jestem nowy na tym forum - WITAM SERDECZNIE.
Zainteresował mnie ten temat. Czytając go natknąłem się na poniższy zapis.
Czy coś więcej wiadomo już w tym temacie przejścia w Smolnik-Boberka, Michniowiec-Mszaniec (czy też Bystre-Mszaniec, albo oba z Łopuszanką).
W sieci nic nie znalazłem świeżego.
Pozdrawiam
Dostałem info z Niżankowic, że przejście na Malhowice od dziś działa (na początek wyłącznie samochody). Co ciekawe w polskim internecie są jedynie jakieś szczątkowe informacje, trudno znaleźć oficjalne stanowisko.
Czterech panów B.
https://www.gov.pl/web/mswia/zaprosz...za-siemoniaka2W sobotę, 21 grudnia br. o godzinie 11:30 odbędzie się uroczystość otwarcia drogowego przejścia granicznego Malhowice-Niżankowice na granicy z Ukrainą (województwo podkarpackie). W wydarzeniu weźmie udział także wiceminister ds. rozwoju wspólnot terytoriów Ukrainy Serhiy Derkach oraz wojewoda podkarpacka Teresa Kubas-Hul.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki