Kobieto ! żadna enigma Ci się nie oprze.
Kobieto ! żadna enigma Ci się nie oprze.
Teraz to i ja już wiem
Kombinuję, kombinuję, jak by tu z urlopem, z innymi sprawami, poprzekładać, zawalczyć ...
B.
A widziałaś program na Biesiadę?
Teraz to już mnie skręca;-((
Osiołkowi w żłoby dano...
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Ja jeśli chodzi o FotIMB po prostu chyba nie dam tym razem rady czasowo.
Wobec tego chyba jednak wybiorę "Biesiadę", tam akurat aby zdążyć wystarczy (dla mnie) wyjechać w piątek wczesnym popołudniem.
Don Enrico - daj znać kiedy będzie ZKWIMB (Zimowe Karpaty Wschodnie ...)
B.
Na razie trzeba przeżyć KRimB (wczoraj się się dowiedziałem że takie coś też jest)
a po nowym roku ruszymy na wschód.
Jak juz to Wysoki nad wielkoscią jeszcze pracuję
Więc jaki jest plan ?
Planujemy w schronisku pod Rawką http://www.rawki.pl/ zorganizować wystawę fotografii bieszczadzkich. W wystawie mogą wziąć udział wszyscy forumowicze. Więc jeśli chcesz, aby Twoja fotografia została powieszona na wystawie musisz ją przesłać na adres 2010wystawa@gmail.com do poniedziałku 22.11.2010 (najlepiej format JPEG 20x30cm 400 dpi), można przesłać max 3 fotografie. Zastrzegamy sobie wybór fotografii do wystawy.
Wernisaż jest planowany w sobotę 27.11.2010 w godzinach wieczornych. Na wernisaż zapraszamy wszystkich chętnych. Można po prostu przyjechać do schroniska lub najpierw dojść, aby później szczytować. Jak dojść ? można dołączyć w dowolnym punkcie A B C .
znaczy 21x30
dziabka wypijemy Twoje zdrowie
wszak zdrowie kibica bezcenne![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki