To ja mogę ofiarować paluszki!![]()
No właśnie, a jak ktoś nie ma zdjęć? Czy posiadanie telefonu komórkowego z aparatem umożliwi wejście?
Wejście jest szeroko otwarte dla wszystkich chętnych,
ale trzeba pamiętać że w tych dniach w całej gminie obowiązuje zakaz spożywania napojów bezalkoholowych.
oczywiście!
format 20x30 dopisujemy Cię do listy "na scianę"
ok problem paluszków rozwiązany !
a jak nie bedzie zasięgu ?
na wernisaż są zaproszeni wszyscy chętni
należy przyjechać podziwiać wznosić ochy i achy
co do wysatwy to staramy sie policzyć chętnych, jak już sie doliczymy (chetni zgłaszać się) , myslę zę sporzadzimy listę
jak juz policzymy to są dwa warianty , albo przesyłamy plik i zaprzyjaźniony zakład (który bywa na forum i Rimbach) wykona odbitki
ew. kazdy przywozi odbitki na sobotę (bo np. sam wykona powiekszenia cz-b)
tu grupa trzymajca włądze musi jeszcze podumać jak to rozwiązć
gdyby sie okazało ze jest wiecej chtnych niż miejsac na scianie grupa trzymajaca... bedzie decydować co zawiśnie
Poza własnymi cz-b ta opcja z jednym zakładem jest chyba najlepsiejsza, jeden profil kolorów;-)
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Właśnie otrzymałem pozytywną wiadomość od zaprzyjaźnionego zakładu że posiada wolne moce przerobowe
i bardzo atrakcyjne ceny na ten format.
Można więc będzie przesłać plik drogą internetową (albo link do serwera z zawieszonym zdjęciem)
Przesłanie zdjęcia w formie fizycznej czy internetowej nie gwarantuje że to zdjęcie znajdzie się na wystawie.
Aby się tam znalazło musi przejść przez wąskie gardło zwane JURY.
No to szkoda, bo kolejna impreza mnie ominie i znów nie mogę Was zobaczyć "na żywca" :/ Jak dobrze wnioskuję między wierszami termin imprezy, to niestety nie mogę się stawić, bo czasowo nie wyrobię - będę w Bieszczadzie 2 tygodnie wcześniej.
Bawcie się dobrze i uważajcie na wątrobę ;-)
Gór, co stoją nigdy nie dogonię... -->
No dobra, ale do kogo słać te fotki i ewentualną należność za wywołane zdjęcia :)>?>?
Pozdrawiam
k_b
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
...ale o miejsce na ścianie może zawnioskuję, jak mnie szanowna grupa trzymająca sznurki przepuści. Poproszę o namiary na 'zaprzyjaźniony zakład' i jakiś nr konta, bo zapewne za darmo nie drukują ;-)
Ostatnio edytowane przez tidżej ; 04-11-2010 o 10:30 Powód: literówka
Gór, co stoją nigdy nie dogonię... -->
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki