Ej zaraz zaraz...skąd masz program???
Ej zaraz zaraz...skąd masz program???
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Zaczynam się obawiać że nie o tej imprezie pisze co miała na myśli Basia Z. Mi chodziło o zbliżające się spotkanie Miłośników Beskidu Niskiego w Zawadce Rymanowskiej 19-21.11.2010. Jeśli kogoś wprowadziłem w błąd to przepraszam i już chowam się do jamki![]()
Wyłamując się od panującej w tym sezonie mody na Zawadkę
wystawę zaszyfrowaną jako FotimB postanowiliśmy wystartować uroczystym wernisażem w ostatni łikend listopadowy w schronisku Pod Rawkami.
Można tam dotrzeć np poruszając się skokami od punktu A do B ....i dalej C, a na koniec D
i tego dotyczy ten wątek.
Tak jak wspomniałem wernisaż będzie trwał 4 dni.
Dzień pierwszy - czyli przygotowania do gry wstępnej - chętni spotykają się przy niedźwiedziu - czyli w punkcie A
punkt A.jpg
.
Spotykamy się o godzinie 8.53 i ustalamy jak dotrzeć do punktu B
Patrząc na okoliczności, pogodę i kondycję wybieramy trasę i sposób przemieszczania (tu ukłon w stronę Kolegi_Ciepłego_Dwa_Posty_na_Forum aby wziął narty)
punkt B.jpg
.
Będziemy chcieli dotrzeć tam na wieczór i spotkać się z tymi którzy dotrą do tego punktu innymi sposobami, co by zakończyć 25 dzień listopada (zapraszamy szczególnie serdecznie wszystkie Kaśki)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki