Z czasów jak jeździłem jako pilot, czy państwo chcą cos jeszcze zobaczyc? tak, monopolowy
Z czasów jak jeździłem jako pilot, czy państwo chcą cos jeszcze zobaczyc? tak, monopolowy
W Tarnobrzegu też będzie, więc jadąc z daleka można się po drodze porządnie posilić.
mAAtylda
aj tam aj tam... zjedzmy McBojka
Nie przesadzajcie! Nikt nie każe nikomu tam bywać. Jeden z moich uczniów ( bieszczadzkich) opisał na kilku stronach największą frajdę wakacji pt. "Jadłem gyros"!Skoro nie korzystacie z tego przybytku w swoim mieście , to i w Sanoku nie trzeba zaglądać!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Że niby pierwszy mac w Sanoku? oj to będzie oblężenie... zauważyłam że jak w Warszawie jest kilka restauracji do wyboru obok siebie to zawsze największa kolejka jest do maca .... nie rozumiem tego zupełnie, jest tyle dobrych restauracji w Warszawie, a oni wybierają kiepski fast food
A ja pamiętam jak McDonald był nowością w Polsce i był tylko w stolycy i też był częścią każdej szkolnej wycieczki.
Do dziś mam fotkę jak z klasa pojechaliśmy na Carmen, a fotka z Maca.
Co do Sanoka to ktoś się obudził, ja już od dawna mówiłam, że to dziwne, że jeszcze nikt Maca nie postawił. Strzał w 10tkę dla najemcy czy jak oni się nazywają.
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
A co na to wszystko Anyczka? Nie chce mi się wierzyć, żeby mnieszała w tym swoje palce.
Pozdrawiam
bertrand236
Bardzo mnie to cieszy. Już wiem, gdzie się podzieję po godz. 22, pójde se na frytki i kolę zero procent, zamiast siedzieć na dworcowych schodach.
Ps.A jak by ktos był strasznie dociekliwy co robi maciejka po nocy w Sanoku, to odpowiem uprzejmie, że czeka na przesiadkę hen tam...![]()
Fakt!;-))
to jest pomysł;-)
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki