A komu to przeszkadza?
A komu to przeszkadza?
Nie zgadzam się z Tobą Darku bo:
- Natura 2000 o wiele bardziej wpływowym inwestorom odmawia
- żadna z wymienionych miejscowości Bieszczadzkich nie przekracza 500 osób (Solina, Polańczyk - się nadają)
- sezonowość turystyki jest bardzo widoczna w Bieszczadach
Podałem przykład gastronomi w Sanoku dla osób które się nudzą w środku nocy...
Ostatnio edytowane przez Marcin ; 05-11-2010 o 19:43
Po pierwsze nikt Ci nie każe bywać w tym przybytku, a co do walorów estetycznych to istnieje stanowisko "architekta miejskiego" w Sanoku - skoro wydał zgodę zgodę to możesz to zaskarżyć w odpowiednich instytucjach. Zrzędliwość niektórych forumowiczów jest powalająca...
Ostatnio edytowane przez R20 ; 05-11-2010 o 20:56
...dla jednych zrzędliwość... dla innych proste wyrażenie swojego zdania... powalająco zrzędzisz na wypowiedzi innych forumowiczów... :p
tu nie chodzi o architekturę... i tak już miasteczko zasypane plastikiem.... to potrzeba wstrzymania czasu i nie rozpędzania go w tę stronę, w którą pędzi reszta... cenię sobie niepowtarzalność rozłożoną w ludziach, czasie, przestrzeni..miejscach... nie mam potrzeby zaskarżać nic w odpowiednich instytucjach... ot serduszko się odezwało.. szkoda mi że w tym kraju nie docenia się oryginalności w takim stopniu w jakim bym chciał żeby to robiono...
Browar ma rację... wata z ketchupem...
ps, mówiąc o wstrzymaniu czasu nie mam na myśli zatrzymanie go i brak rozwoju (nie powiem zrównoważonego bo brzmi to już jak wulgaryzm) ale, jak mawiał mój dziadek... czas na pomyślunek!
Ostatnio edytowane przez trzykropkiinicwiecej ; 05-11-2010 o 21:04
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki