Lucyna:
Przykro mi Piskal ale nadal nie rozumiesz. Dalej dzielisz. My, wy, oni, brązowi i zieloni. Nie zarejestruje się na zielonym. Nie zarejestruję się na brązowym. Brawo, tylko przyklasnąć. Rozwalajcie nadal. Jesteś młodym użytkownikiem forum info, być może nie pamiętasz początków. Ja też je znam z opowieści Adminów. Tak się złożyło, że był konflikt interesów pomiędzy właścicielami portali . Adminami, którzy niegdyś stworzyli forum info. (Mnie na brązowym zarejestrował Irek. Tak składa się, że znam i różny sposób współpracowałam ze wszystkimi Adminami. Znam kulisy podziału, przyczyniłam się do niego.) Nie mogę winić Chłopaków, że nie chcieli współpracować z agencją reklamową. To jest świat interesów. Ale czy on musi nas dotyczyć? I co mamy wszyscy na tym cierpieć? Nie mam możliwości zarejestrowania się na brązowym. Admin mojego dawnego forum nie aktywował mi nowego konta więc nie jestem w stanie Ci tam odpowiedzieć .
Czy Wy naprawdę musicie robić szopkę ze spotkania? Mamy spotkać się, pogadać w miłej atmosferze, pośmiać się, być może połazić. Czy do tego trzeba powoływać rady, bić pianę? Moim zdaniem nie.

I czym było dawne brązowe forum sprzed podziału? Platformą informacyjną, miało wpływ na to co dzieje się w Bieszczadach. Bardzo szybko zapomnieliście o moim wkładzie w ową platformę. Czytałam to co o mnie pisaliście. Mimo to chce się z Wami spotkać, pogadać. Być może tęsknie do dawnych czasów. Czy one wrócą? Od od nas wszystkich to zależy.

Rzeczywiście nie rozumiem. Czym dzielę? Tym, że nie chcę się zarejestrować na waszym forum. To nie ja doprowadziłem do rozłamu, i guzik obchodzą mnie konflikty Adminów. Nie zmienia to faktu,że są dwa fora i jakoś chciałem się porozumieć. Wyciągnęliśmy dłoń, a wy odwracacie się plecami.Nie chcecie. trudno.
I nie ja wymyśliłem Radę. Rada powstała na fali dyskusji, jaka przetoczyła się na forum info.Też mieliście stosowny wątek, ale nic nie postanowiliście. Na co miałem czekać? Cieszę się,że mogę pracować Z Marcowym i Bertrandem. Bo KIMB sam się nie zorganizuje. Gdyby nie nasz Triumwirat działał bym sam, z poparciem userów albo bez, i KIMB w ten sposób byłby organizowany tylko na naszym forum. Kaziu o tym wiedział składając mi tę propozycję, albo przynajmniej powinien się z tym liczyć.Dzięki Radzie można to było zorganizować z waszym udziałem. Odrzucacie propozycję, wasza wola. Ale proszę, nie pisz,że dzielę, bo w ten sposób mylisz się z prawdą.
PS. Swam- dziękuję!

Andrzeju, do pracy.