Dla mnie to jest tragiczne;-)
Ja nigdy na tę partię nie głosowałam i nie zagłosuję.
No ale co?mam płakać i rwać włosy z głowy?
Wolę się śmiać. Za to kocham Czechów, na nich nawet hitlerowcy mówili "śmiejące się bestie", w wolnym tłumaczeniu nawet posyłając takiemu kulkę w głowę on dalej się będzie śmiał.
Więc tak, masz absolutną rację, ze wszystkiego poza miłością zawsze sobie robię jaja!;-)))i nie lubię mruków;-))
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
U nasz w Jejeniej Górze jeszcze się lansują - mamy dogrywkę:) Ale o dupalaczach ani mrumru.[/QUOTE]
....to ciekawe jaki mają program i obietnice ?...anty czy pro ?
sztywne zakazy, ustawy NIC nie zmienią.To tylko jest bardzo na rękę sprzedawcą i producentom . WYŻSZA MARŻA , WIĘKSZY ZYSK.
Ja też się zastanawiam , jak to jest w światku przestępczym- bo gadałem z kumplem, oficerem policji , iż branża dopalaczy weszła niejako w paradę mafii narkotykowej. Skoro coś było legalne, to po co szukać ryzykownych kontaktów z dilerami , sprzedającymi nie wiadomo co, do tego zawsze ryzyko wpadki jest potencjalne ?....czy więc możliwe jest, ze całe to zamieszanie też , nie wywołał po prostu narkobiznes ????
Moim zdaniem będą się bawić w kotka i myszkę, prawo skutecznie chyba nie zabroni ich sprzedaży...czy to przed , czy po wyborach.
Szkoda, bo wspomogłoby to inne działania mające na celu odciągnięcie ludzi od tego szajsu. Ja bym spróbował zmusić ich do drastycznych podwyżek, łatwo windować ceny fajek, czy alkoholu, to i można to zrobić z dopalaczami.
Janusz nie mów, że miałeś długie włosy?;-))
Bogdan Loebl
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Co Ty oni są od Ciebie duuuuuuuuużo dużo starsi, więc to nie była ich młodość już, to nie mam o co pytać.;((((
Bogdan Loebl
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki