Zamieszczone przez Basia Z. Czytaliście może "Spór o Bieszczady" książkę napisaną przez przewodników SKPB Warszawa i wydaną w roku 1979 ? Jesli nie - to polecam - szczególnie Tobie Buba :) . bardzo chetnie ja przeczytam! wiesz moze gdzie mozna zdobyc ta ksiazke?
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. " na wiecznych wagarach od życia...
Zamieszczone przez buba bardzo chetnie ja przeczytam! wiesz moze gdzie mozna zdobyc ta ksiazke? Pewnie w bibliotekach. Szukając przed chwilą w Internecie (chciałam znaleźć przynajmniej okładkę aby pokazać) znalazłam w bibliotece w Rzeszowie, ale to trochę daleko. B.
Zamieszczone przez Basia Z. Pewnie w bibliotekach. Szukając przed chwilą w Internecie (chciałam znaleźć przynajmniej okładkę aby pokazać) znalazłam w bibliotece w Rzeszowie, ale to trochę daleko. B. ..ostatnio widziałem w centrum edukacji BPNu? w Lutowiskach.. w sporym nakładzie
Buba, daj mi twój adres, w pn-wt wsadzę do koperty i wyślę, nie jest mi juz potrzebna
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zasady na forum