Przychylam się do opinii, że co za dużo to niezdrowo i dodawanie kolejnych symboli może doprowadzić do utraty przejrzystości przesłania, ale wersja dwuaniołowa bardzo mi się spodobała. O takie coś właśnie mi chodziło...Na swoje usprawiedliwienie dodam, ze jakoś mi tkwi w głowie, że "bieszczadzkiE aniołY", że "kongres", a więc ludzi więcej niż jeden, że nawet " konfraternia" to zbiorowość przecież, a tu wszędzie był Aniou jeden. Miałem zgrzyt. Dzięki Piskal.
P.S. Oczywiście że "tyci, tyci..." to mała "pac"...Chciałem, żeby była naprawdę mała, stąd ten nearniemowlęcy język, ale darujmy ją sobie, bo j.w..
"...Niech bicie Twojego serca będzie Twoją pieśnią..." Neil Peart
Widzę że większość chciałaby mieć Bitwę pod Grunwaldem na koszulce.
Ale czy większość ma rację ?
tak a propos
anioł walący z gwinta ..... w ogóle mnie nie przekonuje
i co z tego ?
Jeśli taka będzie wola - niech zostanie logo forumowym.
ps. a wówczas ja złożę bieszczadzki klub AA
Heniek każdy może mieć taką jak chce koszulkę;-)
nie będzie jednego wzoru i już.
Najgenialniejsze z możliwych rozwiązanie.
Każdego Piskal zadowoli (jakkolwiek to nie zabrzmiało).
Ale to jest super!
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Tam zaraz logo forumowymO koszulce gadamy, rok temu była inna, w tym roku taka w przyszłym jeszcze inna. Raz na dekadę można i anioła sobie strzelić
![]()
Czterech panów B.
Krysiu !
Obecnych użytkowników forum jest 4064 (tak mówi dopisek na dole)każdy może mieć taką jak chce koszulkę;-)
nie będzie jednego wzoru i już.
Piskalu ! GRATULACJE
i powodzenia w tworzeniu 4064 wzorów koszulek forumowych.Każdego Piskal zadowoli
Nie wiem czy ta demokracja Cię nie zje , ale powodzenia życzę.
p.s na marginesie zastanawiam się : po cholerę tworzyć 4064 odrębnych wzorów ? przecież właśnie tak chodzimy ubrani ?!!!![]()
Heniu no a ile osób tu się odzywa z tych 4 tysięcy?
Czemu Wy zawsze szukacie dziury w całym???
Dżizus ludzie ogarnijcie się!
Każdy kto ma swoją wizję koszulki może tu ją wypowiedzieć i wtedy go Piskal zadowoli.
Mnie np. bardzo zadowolił!
o!!!
;-)))))
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
ano tak , zapomniałem że powszechnym symbolem bieszczadzkim jest sok jagodowy...pociąga tylko sok jagodwy z butelki
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)