We wzorze uniwersalnym nie leży mi trochę napis "Konfrateria..."
Sam napis Bieszczadzkie Forum Dyskusyjne moim zdaniem wystarczy.
Czy zamówienia będą w tym, innym wątku czy prywatną wiadomością ?
We wzorze uniwersalnym nie leży mi trochę napis "Konfrateria..."
Sam napis Bieszczadzkie Forum Dyskusyjne moim zdaniem wystarczy.
Czy zamówienia będą w tym, innym wątku czy prywatną wiadomością ?
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Oddaję swój głos na logo bez linii: "Konfrateria...", bez udziwnień, najchętniej w ciemnych kolorach... Ostatecznie wybrany wzór chętnie zakupię w kilku egzemplarzach.
Gór, co stoją nigdy nie dogonię... -->
Ja też bez tego, jakieś zagraniczne, trudne do wymówienia słowo;-))))
ale Kopernik jest OLSZTYŃSKI nie jakiś tam toruński wrrrr
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
No proszę, ledwie na dwa dni człowiek wyjedzie a tu taki ciekawy wątek Generalnie chodzi o to, czy ogólny schemat wam się podoba, bo co do wariacji, to wystarczy, że dwa razy kliknę i otworzę corela, a reszta to czysta przyjemność i zabawa. Jeżeli tylko firma drukująca koszulki zechciała by zrobić bodaj jedną koszulkę, to mogę zrobić nawet taką ze storczykiem, z napisem Konfrateria itd, lub bez napisu, i inne.Wieczorem coś dorzucę, na razie czekam na sugestie.
Logo bardzo mi się podoba!
Bogdan Loebl
Każdy może się zapisać.
Konfraternia czyli bractwo, kongregacja, stowarzyszenie lub ogólnie grupa. W tym pomyśle chodziło o to, żeby był skrót KIMB, ale nie ograniczać się tylko do Kongresu IMB, a rzecz potraktować szerzej. Marcowy myślał o Kompanii, mnie bardziej podoba się staropolska Konfraternia.
Nie dam się sprowokować, wszyscy wiedzą, że toruński Czy nie ma nikogo z Fromborka, kto też przyznał by się do Kopernika?
Krysiu, a może Kopernik i Regiment Olsztyński na koszulce?
Firma drukująca zrobi nawet jedną koszulkę za ok. 25 zł.
Dobra dobra jest z OLSZTYNA i kuniec!
;-))
Piskal a czy ja mogę poprosić taką wariację:
w miejsce napisu regiment bla bla bla, dać www.bieszczady.info.pl -czcionką tej wielkości co regiment, a regiment jako słowo dla mnie za trudne w ogóle wykopać, natomiast tam co do tej pory był adres forum to wrzucony OLSZTYN czcionką nie wiem jaką, jak największą, ale żeby nie przesadzić, żeby ładnie było.
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki