a mnie się wydaje że Anielica pociąga tzw proste wino, z dużą zawartością siarki. To się może kojarzyć z siarką a przez to z Tarnobrzegiem.![]()
a mnie się wydaje że Anielica pociąga tzw proste wino, z dużą zawartością siarki. To się może kojarzyć z siarką a przez to z Tarnobrzegiem.![]()
Hehe, ciekawe czy komuś wydawało się inaczej?
Pozostanę w tonacji formacji ponadregionalnych...
A jak o winie to podejrzewam, że wielu spośród nas mniej lub bardziej skrycie -może nawet w krzakach- wyznaje
kult mitycznego niedźwiedzia o trzech nogach
Może więc coś dla Regimentu Chaszczowników (tropiących misie/tropionych przez misie):
![]()
Myslę, że ten pierwszy projekt jest odpowiedni Piskalu. Jakby co piwniczka czeka. Prycza się też znajdzie, więc zapraszam![]()
Marcin
Co prawda za butelkami w chaszczach nie szperam, ale mój miś zszedł z takiej właśnie butelczyny i kuśtyka w drugą stronę żeby nie gwałcić oficjalnej etykiety.
Trójnogi miś byłby na miarę naszych możliwości tzn. póki co maciejki i moich![]()
Wam dobrze, a mnie pić bezwzględnie zakazano więc niech choć miśka mam
BTW. Jeśli masz dobry materiał ze spotkań (etykieta) to może wyrzeźbisz niedźwiedzia lepszej jakości.
Ja wkleiłem pierwszego lepszego z netu żeby sam koncept pokazać.
No i może by dodać taki ładny podpis dla regimentu...np. chaszczowego?
Pozdro,
Zostaje oczywiście Konfrateria IMB Regiment botaniczny i arnika w całości - takich koszulek zamówiłbym 4, chyba, że można koszulki w nietypowo małym rozmiarze zamówić to z jedną jeszcze bym wziąłProjekt zatwierdzony.
Natomiast Drogi Piskalu pozostali mieszkańcy wsi Rabe nad Rabskim Potokiem zwrócili się do mnie z prośbą o wybłaganie u Ciebie projektu dla tej właśnie wioski - wydumaj coś...
Marcin
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)