Piękną jesienią ubarwioną najlepszymi bieszczadzkimi kolorkami zmierzali do wyznaczonego celu.
.
Piękną jesienią ubarwioną najlepszymi bieszczadzkimi kolorkami zmierzali do wyznaczonego celu.
.
słoneczko grzało że ho ho
PB270119.JPG
przedpołudniowym porankim opuściliśmy przytulne schronisko
poróżując w jedyna słuszną stronę, coś w drzewach zamajaczyło
z bliska okazało sie tylko śladem przeszłosci
w Berehach natura silniejsza była
wędrowaliśmy wyżej i wyżej, a droga tego dnia prześliczna była
słońce powoli konczyło swą wędrówkę, nieskapiąc widoków
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez komisaRz von Ryba ; 30-11-2010 o 21:46
po nocy spędzonej w schronisku bez pradu, gdzie za potrzebą, potrzeba za grań, pomimo że wiatr pi... znaczy dmucha bardzo mocno,
na marginesie pomimo ze był to czas andrzejek w obu schroniskach jedyny tłum to my
pogoda o poranku przywitała nas zgoła odmienna
część grupy poszła w prawo a część niekoniecznie, niemniej wszyscy poszli na łatwizne znaczy poszli z górki
nadchaszczownik przywdział strój ochronny i spojrzał w zawianą przyszłość
wedrując spotkalismy jednego z uczesnikow forum który szedł dokładnie w przeciwna stronę
na parkingu miejsca że ho ho choć to weekend
droga zupełnie odmienna niż wczoraj acz niepozbawiona uroku
a i cel już blisko tym bardziej ze z dołu szła urocza expedycja ratunkowa majaca za zadanie rozgrzać nasze zziębnięte ciała
![]()
Sturnus nie ty jeden się nie poznałeś - JEST NAS WIEEL(E)U. Myślę że każdy termin jest dobry żeby się wyrwać. Ja czasem ale tylko czasem symuluję chorobę zazwyczaj czwartkowo piątkową :)
Akcję ratunkową poprowadził (wzorowo) Pierogowy który przebrał się za bernardyna
i po przywiązaniu do szyi beczułki z krzyżykiem rzucił się na ratunek.
W towarzystwie uroczych ratowniczek dotarł do zbłąkanej grupy
Grupa została napojona płynem niezamarzającym i szczęśliwie wróciła do schroniska.
.
.
tak tworzą się legendy ratownictwa górskiego
Twoje?;-)
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki