"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Na samą myśl jest mi zimno.
Ja używam zimą gacie z coolmaxem, wcale nie są takie drogie, bo często są jakieś promocje i można je kupić w cenie ok 30-40 zł.
Zaś na nie zakładam spodnie zimowe, które kupiłam sobie w "szmateksie" za 15 zł.
Są to zimowe bojówki z podszewką, zarówno spodnie jak i podszewka z syntetycznego materiału, ciepłe i wygodne. Zaletą ich jest również to że mają pełno kieszeni.
Niektórzy onaniści sprzętowi noszą na wierzch np. spodnie z elastycznego windstopera lub innego softshella i to podobno jest wygodne (i przede wszystkim nie przewiewa), ale mi moje spodnie wystarczają.
Natomiast zdecydowanie nie polecam jeansów, są to najgorsze spodnie w góry. Sama kiedyś odmroziłam sobie uda chodząc zimą po Tatrach w tego typu spodniach.
Pozdrowienia
Basia
No i kobieta kobiete zrozumie:) dziekuje za odpowiedz:) a nie debata na temat termogaci:P panowie tu chodzi o zapobieganie odmrożeniombo co to za kobieta bez tylka
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)