Witam. Jestem z Tarnobrzega i chciałam się dowiedzieć o stan dróg w Bieszczadach, interesuje mnie Wetlina. Tylko nie wiem czy drogi są tam odśnieżone. Proszę odpowiadać szczerze.
Witam. Jestem z Tarnobrzega i chciałam się dowiedzieć o stan dróg w Bieszczadach, interesuje mnie Wetlina. Tylko nie wiem czy drogi są tam odśnieżone. Proszę odpowiadać szczerze.
Moja Droga tutaj są same szczere odpowiedzi , to forum nie przypomina niczym forum tarnobrzeskiego.
mAAtylda
odesłać Cię powinienem do działu humor ale odpowiem poważnie.Nigdzie w całej centralnej polsce nie znajdziesz tak dobrze utrzymanych dróg zimą jak w Bieszczadach
Wczoraj byłem na Rawkach. Drogi są śliskie jak cholera, oblodzone i nie posypane niczym. Od strony Ustrzyk Dolnych jest lepiej ale przed Górnymi już zaczyna się lód.
Moje są góry, górki i góreczki:)
sytuacja się powoli poprawia bo trwa odwilż, ale wczoraj było jedno wielkie lodowisko... jak przymrozi na wieczór to też nie będzie za fajnie. Oszczędnie sypią piasek.
... a od UG do Cisnej jedno wielkie lodowisko, zmrożona gruda , wiem bo jechałem , więcej jak 30 nie pojechało , cały czas na x 4. Pod górę na serpentynach zastanawiałem się czy nie włączyć reduktora, a z góry zjazd na dwójce 10 km/h .Jakie były i nadal chyba są warunki drogowe ... (bo to lodowisko nawet przy + 5 nie stopi się tak szybko) świadczy, że spotkałem na tej trasie tylko 2 maluchy na miejscowej rejestracji.
Od UD do UG dojazd jest(był) dobry,ale od parkingu przed Stuposianami do UG zaczęła się "śliskość pośniegowa" , tak jak wyżej pisze Duch.
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Nie tragizujcie. Drogi odsniezone i posypane. Miejscami może ślisko, ale 50-70km/ha spokojnie na wiekszości można jeździć. W końcu jest zima.
Marcin
Ale ja pisałem o drodze z UG do Cisnej , a Ty Marcinie tam w tych dniach nie jechałeś...hhaa, choć tym czerwonym maluchem którego już nie masz, to by przejechał , ale nowym to już ???
Maluch to terenowy jest.
ps. nie tragizuję , gorzej było z Tymi co ze mną jechali
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Za rzadko jeździcie w Bieszczady i nie macie wyrobionego zdania o śliskości drogi Ale całkiem serio nie jest w tym roku najgorzej.
Marcin
Zgadza się nie tragizujcie, drogi są naprawdę dobrze utrzymane, może poza wyjątkiem Wetlina- Ustrzyki Górne, gdzie dla przyjezdnych jest być może ślisko. Ten odcinek drogi zaliczany jest chyba do VI - ostatniej kategoria zimowego utrzymania.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki