Tak jakoś na niebiesko:)
Tak jakoś na niebiesko:)
nad Soliną. już za niedługo
z1win.jpg
Dzięki za odwiedziny !
Teraz pójdziemy na kilkugodzinną niedzielną wyprawę po Podkarpaciu. Powiem tak , jak sprawa wygląda - wszystkie pejzaże poruszone :D Ale nic straconego , duże ISO, duża ogniskowa i poruszenie dało ciekawy efekt, efekt obrazu:
193.
194.
195.
![]()
196.
197.
![]()
Po prostu pięknie![]()
phantom22, dzięki za dzielenie się pięknymi widokami, aż mnie nosić zaczęło
A czy udałoby się znaleźć coś bardziej naturalnego w Twoich zbiorach, bez tych wszystkich czarów-marów graficznych? Tak, żeby nacieszyć oko krajobrazami, za którymi wszyscy tęsknimy zza biurek :)
hallo
phantom 22 -wklejaj Swoje piktografie żywo,miejsca jest sporo ,a wiosna inspiruje...widzę,że jesteś już na drodze i wodzie...więc trzymaj się grzbietów i niedługo fotki z samiuskich Biesów zawiesisz,
Natalko( mam ci i ja dwa chmiele )- wiesz, każdy falę optyczną widzi indywidualnie,
to samo widmo dla jednych z Nas- za bardzo jest purpurowe,a ktoś inny twierdzi ,że raczej jest chłodne i wpada w niebieskości;
znowu inni, luminancję -dla mnie zbyt mocną i ostrą widzą jako pastelową i niepewną -więc wzmacniają suwakami...
i ta różnica ,to widzenie jest kwintesencją dialogu :))
(rozumiem Cię, fale optyczne jak radiowe- podobnie nie da się słuchać na jednym odbiorniku radiowym dwóch stacji równolegle ,w dobrej jakości)
Światłoczułość to emocja o którą trzeba dbać nieustannie,a to nie jest łatwe...a często jak się idzie pod wiatr, to można pobłądzić ...
no dobra,od pisania mamy pisarzy
to ,tak, na pożegnanie zimy ( pożegnanie? )
![]()
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)