piękne miałeś "dziś" phantomie :)
piękne miałeś "dziś" phantomie :)
HDR, słodkie, jak krasnale w niemieckich ogródkach.
Jeżeli HDR to całkiem zgrabny (nie ma tego paskudnego czernobylskiego efektu), ale ja i tak podejrzewałbym raczej ręczną pracę na warstwachTak czy inaczej mnie się takie widoczki podobają
![]()
Czterech panów B.
Muszę Wam się przyznać, że Galeria Kolorowe Bieszczady ma na mnie zły wpływ. Ostatni piątek: patrzę na te Wasze wschodzące śliczności, żal mi duszę zaczyna ściskać do tego stopnia, że wciągam Bazyla do auta i w środku nocy gnamy na południe, aby załapać się choć na odrobinkę wymarzonego kadru... Zaczyna padać deszcz, więc żal ściska jeszcze mocniej. Z tego żalu Bazyl wypija 10 piw i zaczyna się łamać już w Ustrzykach, w Zajeździe pod Caryńską. Niesieni jednak siłą woli wydrapujemy się o piątej nad ranem na Tarnicę, wycierając pot z czoła... i co? i co? I przereklamowane to wszystko! Żadnych widoków na tej całej Tarnicy nie ma.
![]()
@obróbka w LR4 cienie/kontrasty/swiatla :) Żadne zdjęcie nie jest HDRem jednak bierzcie pod uwagę że zdjęcia są o złotej godzinie robione :) Do tego szeroki Fish który podbija kontrasty i kolory. Oświetlenie było magiczne wyglądało jak z jakiejś baśni.
![]()
Z kolorami, jak z cyckami- najlepsze naturalne![]()
382
383.
384.
![]()
Ja na Tarnicy miałem taką samą pogodę jak MamciaDwaChmiele. Gdzie jakąś reklamancję można złożyć?
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki