.... no to specjalnie dla Asi....
1-DSC_3579.jpg
Dzięki przemolla! :))))
ładne...puchate takie...aż chciałoby się wejść w tą puchatą zieloność. Ciekawe czy na drukarce 3D możnaby sobie wydrukować np takie puchate i dymiące Bieszczady choćby w miniaturze
jakieś nasilenie nostalgii za górami mam obecnie...
a więc
Drogi Don Enrico
oprócz serdecznych pozdrowień dla Mistrza Pierogowego ode mniei zachęty do odwiedzenia przez Niego autorskiej galerii forumowej
uprzejmie proszę
o jakiś fotograficzny wyraz spojrzenia na Bieszczady również ze strony Don Enricowej :)
w ramach pierwszej pomocy w kojeniu tęsknoty mej...![]()
Jakaś taka nostalgia, tęsknota i... nie wiem sam
DSC_1781_v1.jpg
Może Wy wiecie o co chodzi?
... też nie wiem o co idzie....
1-DSC_8943.jpg
Wracać ciągle, pieszo, automobilem, .... koleją?
"W tak pięknych okolicznościach przyrody... i niepowtarzalnej... " J.H.
Dzięki za kolory w szaro-burą porę :)))
Bieszczady październikiem malowane na dżdżyste listopadowe dnie :)
Obraz 266.jpgObraz 046.jpgDSC05163.jpgObraz 192.jpgObraz 134.jpg
Wieczorem, kilka dni temu.
![]()
Nie bardzo wiedziałem gdzie to wrzucić, to daję tu. Tak mnie nachodzi czasem tęsknota za czymś innym niż szara rzeczywistość nocnego stróża. Ostatnio oglądając bieszczadzkie pismo spodobała mi się pewna fotografia. W magazynie z cukrem znalazłem sztywny szary papier, dorwałem się dziecku do farb i jest.
Przy bliższym porównaniu to fotografia jest lepsza ale za to malowidło jest moje. Nie dałem rady w kilku miejscach bo trudno np. rozpoznać gatunek drzewa i te brązowe krzaki po bokach też. Pomijam potknięcia( malowałem jakiś kwadrans) i cieszę się że nie położyłem tematu całkowicie...i wiecie co? ...trochę mi się spodobało bo od czegoś trzeba zacząć, :
P1040667.jpg magazyn wygląda tak P1040390.jpg
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)