ok, nie umiem zacytować, ale chodzi o zdjęcie Pierogowego pięć wpisów wcześniej.
hallo,Zamieszczone przez Miejscowy;
dzięki ,dzięki to miłe słowa i nie skłamię że to obojętne,a są to plusskrzydlate słowa...
co do zdjęć ,wiem,wiem że to nie wątek itd..,
ale miałem okazję być troszkę ponad 4000mnpm. i zobaczyc inwersję ,troszke inną niż Bieszczadzka,więc dzielę się...
inna?
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
hi,hi,hi
pierogi...,oj pierogi... do nich wrócimy,za chwil parę ,gdyż w ostatni łikend miałem sposobność i przyjemność degustować .
Pierogi własnoręcznie wylepione przez znakomite forumowiczki pod dachem Czarnej Repy...
A " ten" farsz czy też ciasto na kolorowych, to gdzieś w okolicach "jakieś 73 cm od Tarnicy...w skali 1:1.000.000"-0 ile pamiętam to ostatnie...ok.lotniska Kętrzyn w drodze do Stockholmu.
hallo,
fotki przez szkiełko kokpitu...troszkę a'la krajobrazy Beksińskiego -to wynik grubości tworzywa i załamania fali na zadrapaniach itp.
a inwersja ,gdyż na 2 tys, było cieplej niż na powierzchni ziemi...a jedna z nich(fotka) wykonana nad głową asi 999,gdyż z nawigacji i pomiarów ,jakoś tak wynikało...
to może,tak dla odmiany fotka z pozycji dwunoga ziemskiego
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)