Podobne ujęcie już kiedyś było wysłane.
Maj 2010 r.
To był piękny wschód słońca.
IMGP0309.JPG
Podobne ujęcie już kiedyś było wysłane.
Maj 2010 r.
To był piękny wschód słońca.
IMGP0309.JPG
I jeszcze z tego samego wyjazdu
![]()
dla Pierogowego - bo ujął mnie determinacją:
http://www.youtube.com/watch?v=YYSyiJ9dGro
mam nadzieję, że chociaż troszkę pomoże w fotogra-fikaniu(tylko gdzie schować aparat? w skarpetkę?)
oby igrzyska były piękne a walka trwała wiele rund![]()
Asiu999
oby Twój post nr:666 był dla mnie proroczy...ale już stał się moto-motywatorem.
Już dziś ,umówiłem się z fryzjerem,coby przygotował moją skroń na przyozdobienie jej wieńcem z gałązek oliwki.
Nie,nie takiej pospolitej-lecz zerwanej z drzewa kallistefanos,które Herakles przywiózł z krainy Hiperborejczyków...
A o wizerunek mojego ciała już ciągną losy najwybitniejsi artyści greccy-Myron,Fidiasz,Poliklet.
Cóż,zamykam oczy,pokonuje strach i słabość ducha ,i...wrzeszczę :Ave Caesar,morituri te salutant
PaweleS
czy nie pomieszały Ci się foldery z katalogami fotografii...toż to, jakieś miedzyoceaniczne rejony tropikalne a nie Bieszczady
Cofam się 10 dni do tyłu w czasie--patrząc na płytkie ,niegdyś rwące potoki bieszczadzkie to ...wręcz surrealistyczne wrażenia...
Phantom
wieszaj dalej ,już domówiłem budowę większej ilości ścian ,aby Twoje fotografie mogły godnie się prezentować![]()
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
W maju ubiegłego roku tak wyglądały stoki Rawki
Phantom22 - po prostu cudnie!!
duma do walki jeszcze się tli...;
ale co tam gladiatoropanowie---wszak są również gladiatoroniewiasty...i tutaj mamy wisienkę nad wywoływaczem...
aha...co do wymyków,odmyków to juz prawie,prawie...ale zapominam powyciągać drobne z kieszeni i...za ciężkie mam spodnie...ale zeskok do pozycji wyjściowej mam opanowany ...mistrzowsko...
hi,hi,hi ta Grecja poprzeplatana Rzymskim akcentem...
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
tu wzór z lwowskiej kamienicy, wszak nie wiedomo gdzie się przygotowuje, a z wzrorów pisanych na serwetkach i stolikach wszak Lwów słynął
wzr.jpg
trzymał kciuki będę
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)