hallo,
troszkę zimy ze środy,gdyż za oknem deszczyk kropi...
hi,hi,hi fajnie się rozmawiało ze strażnikami ,mając ubrane rakiety ,które były na wysokości ich pępka...chyba zmienię nik na GULIWERA
![]()
hallo,
troszkę zimy ze środy,gdyż za oknem deszczyk kropi...
hi,hi,hi fajnie się rozmawiało ze strażnikami ,mając ubrane rakiety ,które były na wysokości ich pępka...chyba zmienię nik na GULIWERA
![]()
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
to jeszcze fotografia w stylu ciasteczka " WZ-ki "!
hi,hi,hi to delikatne drzewko jarzębinki swoją popularnością próbuje przyćmić słynną kosodrzewino-sosnę z Pienińskiej SOKOLICY (tej z przełomu Dunajca...)
![]()
hallo;
i malutki krok na północ,to już czwartek(Heniu mam nadzieję ,że polubiłeś kalendarz)
Jest u mnie pewne wrażenie,mianowicie :często bryły świątyń,cerkwi,kościołów przypominają koraby,przygotowane do żeglowania podczas nadchodzących sztormów,potopów...?
tą malutką cerkiew nie śmiałbym przyrównywać do fregaty...ale architektura narzuca mi skojarzenie z rejami...no ,...taki malutki kecz z trzy rejowym ożaglowaniem ...
wybaczcie,jam barbarzyńca![]()
Ostatnio edytowane przez tidżej ; 29-12-2011 o 00:22
Gór, co stoją nigdy nie dogonię... -->
"Góry dla ludzi gór, hołota i śmieci zostają na dole"
"Zbyt długo myśląc o marzeniach, tracisz czas na ich realizacje"
zanim przeczytałam co napisał Pierogowy pomyślałam sobie patrząc na cerkiew - ona płynie!!!
kiedyś Pierogowy uchwycił kapliczkę przechodzącą przez drogę, teraz płynącą cerkiew...:)
niektóre zdjęcia jakoś tak długo trzymają mi się głowy, oto przybyło kolejne...:)
W Nowym Roku wszystkim - wiatru w żaglach - tych czarno-białych i kolorowych. :) :) :)
http://www.youtube.com/watch?v=G4Lyh...eature=related
hallo,
jeśli już jestesmy blisko bryzy- smigającej niedaleko ...to natrafiłem też na koralowce i ukwiały takowe,
wracam się szybciutko na połoninę , słońce jeszcze ,jeszcze wysoko...a "chatka" ...faktycznie wygląda na wymarłą
a życzenia przecudne i ...czarno-białe :))
...i ja również życzę TU zaglądającym i ...nie tylko :))
Ostatnio edytowane przez Pierogowy ; 30-12-2011 o 00:45 Powód: sks
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)