Dotarła, dotarła.
PS. Nico, podaj rozmiar.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Kończymy akcję koszulkową. Do tej pory 25 osób zamówiło 52 koszulki. Teraz muszę to wszystko uporządkować, więc jak ktoś po sylwestrowym szaleństwie stwierdzi, że chce koszulkę, to proszę jeszcze do końca dzisiejszego dnia! Później nie przyjmuję już żadnych zamówień. Ale jeśli ktoś będzie chciał zrobić koszulkę we własnym zakresie, to proszę o kontakt na PW z adresem mail. Mogę projekt wysłać w formacie jpg, albo cdr.
Tak postąpił Regiment Rzeszowski, który chce sam uzupełnić "po rzeszowsku" mój projekt.
Teraz Dyktator Marcowy po zorientowaniu się co do kosztów poda wszystkie stosowne dane i nr konta. A potem to już tylko czekać na gotowe koszulki.
A ja mówię: pochwalony :)
Piskalowa przesyłka pod specjalnym nadzorem dotarła bezpiecznie, dziękuję bardzo. Materiały przesłałem producentowi z prośbą o ostateczną wycenę, o postępach i dalszych krokach będę informował na bieżąco. Do przeczytania :)
Czołem koszulkowcy, sprawdźcie PW. Jeśli Wasza forumowa skrzynka jest pusta, napiszcie na: marcowy@poczta.pl :)
Raport nr 1.
Dziękuję za szybkie dokonanie wpłat, mamy już jakieś 2/3 całej należności. Wysyłam Wpłatodawcom potwierdzenia otrzymania przelewu, więc się nie denerwujcie :)
Koniec raportu.
Raport nr 2.
Dotarła kasa od 20 osób (na 26 chętnych), reszta przelewów podobno już minęła Dworzec Wileński :) Pozdrawiam.
Koniec raportu
Raport nr 3.
Mam komplet wpłat, kasa poszła już do producenta. Gotowe koszulki powinienem odebrać pod koniec tygodnia, więc wielkie pakowanie i wysyłka nastąpi pewnie za jakiś tydzień. Pozdrawiam.
Koniec raportu
ale fajnie :D
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki