Tak, chętnie wziąłbym aktywny udział w jego życiu
Tak, takie radio jest potrzebne.
Tak, jest to dobry pomysł.
Nie, to nie ma sensu.
Nie, takich radio jest juz za dużo.
właśnie....dlatego ja też pytałem. wiadomo JAKA jest "grupa docelowa" Ale gusta są różne...jedni chcą słuchać KSU , inni SDM , a inni jeszcze Led Zeppelin czy jeszcze inni Sigur Ros !!! . Jakie " tematy " będziecie poruszać ?? Skąd informacje ? ...etc .
Macie chyba jakiś projekt ?
Oczywiście, że mamy projekt. Naszym projektem zainteresowani bardzo mocno są władze samorządowe Sanoka. Rozmawialiśmy z nimi i mamy z ich strony bardzo mocne wsparcie marketingowe przy promowaniu radia, ze strony medialnej wsparcie zadeklarowały także największe sanockie portale informacyjne. Mamy także poważne zaplecze techniczne w postaci serwerów. W radio planujemy poruszać tematy kulturalne, turystyczno-krajoznawcze, a także bieżące problemy dotyczące naszego regionu.
Właśnie jesteśmy w trakcie tworzenia zespołu, mamy już ludzi od technicznej i biurokracyjnej pracy. Jeżeli uda nam się wystartować z radiem będziemy poszukiwać też osób, które chciałyby z nami współpracować i zaangażować się w tworzenie radia na zasadzie nagrywania autorskich audycji w terenie i przesyłania ich do studia. Czytając forum, zauważyłem że forumowicze którzy wracają z wypraw po Karpatach Wschodnich przywożą bardzo ciekawe relacje, dlatego chcielibyśmy z nimi nawiązać współprace, bardzo chętnie wyemitowalibyśmy ich relacje z podróży. Chętnych i zainteresowanych naszym projektem i współpracą z nami prosimy o kontakt na forumową pocztę.
no , to już jest konkret!
więc czekamy na realizację !
Słuchajcie, a nie wiecie czasem gdzie można zdobyć lub ściągnąć archiwalne audycje radia Bieszczady?
Też jestem ciekawy tego projektu i trzymam kciuki
Dzięki za wsparcie. Co prawda postawiliśmy już kilka kroków do przodu w tworzeniu radia, ale jest jeszcze wiele, wiele do zrobienia. Na tym etapie, na którym jesteśmy mamy już zaklepany lokal na studio. Będziemy nadawać z Sanockiego MDK-u. Jesteśmy także w trakcie pisania projektu i wniosku o dotacje z Unii Europejskiej na zakup sprzętu i wyposażenia do radia. Są bardzo duże szanse, że ją dostaniemy, bo nasz projekt nowatorski. Tak jak napisałem wyżej jesteśmy w dalszym ciągu w trakcie tworzenia zespołu. Pomimo, że już kilka osób zadeklarowało z nami chęć współpracy, to z zebraniem zespołu mamy największy problem. Jest to problem natury merytorycznej. Jak dotąd nie zgłosiły się osoby, które mogłyby prowadzić audycje związane z Bieszczadami i o Bieszczadach. W dalszym ciągu poszukujemy osób, które posiadają wiedzę o Bieszczadach i chętne byłyby poprowadzić takowe audycje.
Zapraszam również do wzięcia udziału w ankiecie.
Ostatnio edytowane przez gill ; 16-01-2011 o 19:25
Bieszczadzkie Radio Internetowe nabiera pomału już kształtu i rozpędu. Mamy już domenę pod którą będzie można nasz usłyszeć: Bieszczady.fm . Serdecznie zapraszamy do jej odwiedzenia. Jeżeli macie jakieś ciekawe pomysły dotyczące radia i chcecie się z nami nimi podzielić lub chcecie z nami podjąć współpracę zapraszamy do kontaktu: redakcja@bieszczady.fm
Ostatnio edytowane przez gill ; 23-02-2011 o 22:34
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki