jakby to powiedzieć, żeby się nie powtarzać...?
G
R
A
T
U
L
A
C
J
E
!!!
![]()
Hej, forum po raz kolejny się podniosło z upadku, więc możemy zacząć Wielki Finał, czyli przypieczętować miesięczne głosowanie i tygodniową prezentację Szanownych Finalistów. Kto był na tyle wszechstronnym indywiduum, że zasłużył według Was na ten zaszczytny tytuł? Już za chwilę dowiemy się, kim jest
FORUMOWICZ ROKU 2011.
Kategoria była również obsadzona bardzo mocno – do drugiej tury awansowało 6 utytułowanych pereł w koronie i jeśli poprzednią grupę można było nazwać „grupą śmierci”, to tej wypada chyba nadać miano "grupy śmierci w kilku wcieleniach"Ostateczny zwycięzca przewodził w zasadzie od samego początku, ale dość nieznacznie, dopiero w ostatnich dniach wyborów jego kariera nabrała kolorów – ostatecznie zebrał prawie tyle głosów, co pozostała piątka razem. Co tu dużo gadać – miłościwie nam panujący Forumowicz Roku 2010 doczekał się reelekcji, Powsimordą w tej kategorii ponownie zostaje
DON ENRICO!
Sto lat, Henku!
PS. W weekend podsumowanie i ogłoszenie kandydatów do Mordolotka! Chyba że się sami ujawnią![]()
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 04-02-2011 o 14:52
no gratulacje!!!!!
(znowu jestem pierwsza?)
Gratulacje i dla Marcina i dla Heńka.
Wg mnie zasłużone tytuły i też na nich głosowałam.
Braaawo !
Basia
Gratuluję!!!
To ja chyba inaczej zagłosowałam;-))
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Gratuluję Donie Enricu reerekcji![]()
Marcin
Gratuluję Marcinku reelekcji.
Przez kilka dzisiejszych godzin forum mi się nie ładowało. Pewnie jakiś wirus grasował i zrobił ten żart z powsimordą
Zaloguję się wieczorem, może już będzie usunięty.
Gratulacje !!!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki