Gratulacje heniu !!!!!!
Gratulacje heniu !!!!!!
"Żyj
Jakiś sens przy tym miej
Bowiem żyć, samo żyć nie wystarczy za sens"
(fragment "Życie" Andrzej Poniedzielski)
Szanowni Tryumfatorzy POWSIMORD 2011 - i jagratuluję Wam zdobycia zaszczytnych laurów.
Dostrzegając Wasze zamiłowanie do Bieszczadów (przejawiające się między innymi nietuzinkowym zaangażowaniem w życie NASZEGO FORUM) jestem przekonany, że - po części - to one stały się sensem Waszego życia. Tak trzymać!
Korzystając z okazji życzę Wam wytrwałości w pogłębianiu wiedzy na temat tej cudnej krainy, zachęcam do nieustannego dzielenia się nią na forum, oczekuję na kolejne oryginalne zdjęcia, relacje i niebanalne strofy ukazujące piękno NASZYCH BIESZCZADÓW.
pozdrawiam
Vivat heniu !!![]()
Sporą część akcji przespałem, ale mimo to:
Gratulacje dla wszystkich wyróżnionych...i dla każdego z osobna!![]()
Marcowy, ale my planowaliśmy się skupić na tych pozamerytorycznych aspektach![]()
Marcin
Jestem nawet skłonna ufundować okolicznościową koszulkę specjalnie dopasowaną do takiej okoliczności :D... Już mam nawet pomysł na wygląd... ale to niech pozostanie niespodziewanką :)...
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
Odbiegamy troszkę od tematu, ale taka jest już uroda rozmów na forumie.
Forumowiczka roku ?
Jakie kryterium przyjąć ?
Może takie jak w przypadku Powsimord - pozamerytoryczne.
Jakbym umiał , to bym w osobnym wątku przeprowadził sondaż na ten temat.
Jeśli chodzi o jakieś parytetowe historie jestem na NIE.
Było równouprawnienie, na kobietę też można było głosować przecież, i to nie jedną.
Ale już na miejscu jak jakiś ciekawy konkursik i ciekawy tytulik...czemu nie;-)))))
Hehe w sumie chyba wszystkie panie mają forumowe koszulki...;-)))))
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)