Strona 29 z 30 PierwszyPierwszy ... 19 22 23 24 25 26 27 28 29 30 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 298

Wątek: Powsimordy 2011 - głosowanie

Mieszany widok

Poeta Roku 2011
    Awatar Piskal
    Na forum od
    10.2008
    Rodem z
    Toporzysko/Toruń

Domyślnie Odp: Powsimordy 2011 - głosowanie

A kiedy pojawią się tytuły przy awatarach? Pytam się, aby zaspokoić swoją wielką i nienasyconą próżność

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Projekt ruszył

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

chcialam jeszcze raz wszystkim ogromnie podziekowac!! jakos niedawno przyszla do mnie paczuszka z certyfikatem ( ktory trafil zaraz na sciane na honorowe miejsce) , termosikiem i kubkiem. Nazwa "powsimorda" super sie przedstawia jeszcze z rysunkiem wedrujacego plecakowca termosik i kubek jeszcze w gorach nie byly ale zapewne niedlugo tam trafia!! A moj stary termos ktory sluzyl wiele lat - jakos tej zimy sie zasmierdzial powodujac wielki smutek wlasciciela... teraz ma godnego nastepce jeszcze raz wszystkim -majacych cokolwiek wspolnego z owa paczuszka i cala akcja- WIEEELKIE DZIĘĘĘĘĘĘĘKI!!!!!
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Poeta Roku 2010
    Poeta Roku 2009
    Poeta Roku 2008

Awatar WUKA
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Toruń

Bubo! Na Twoje relacje się czeka z....apetytem! Są pełne smaków, zapachów, ludzi. Oddają pełną gamę aktualnych doznań i uczuć. Zabierasz czytającego w ten świat, który dodatkowo jest bogato zilustrowany zdjęciami ( a które staną się za chwilę dokumentem). Pozdrawiam!

Bieszczadnik Awatar tomas pablo
    Na forum od
    01.2009
    Rodem z
    pod karpacie

...miałem się nie wtrącać.., ale namawiam Bube , by to zebrać, scalić i wydać Byłby fajny album-a może raczej opowieść ze zdjęciami ? ...CO WY NA TO ?

Poeta Roku 2010
    Poeta Roku 2009
    Poeta Roku 2008

Awatar WUKA
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Toruń

Dlaczego "nie wtrącać"? To świetny pomysł !!!

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Był już podobny pomysł - wydać forumowe relacje - ale idea zdechła, a szkoda. Może ktoś by reanimował? Wielkanoc to właściwy czas na wszelkie odrodzenia

Bieszczadnik Awatar tomas pablo
    Na forum od
    01.2009
    Rodem z
    pod karpacie

kiedyś tam ''mendziłem " Bubie by to jakoś ogarnęła i zaciekawiła jakiegoś wydawcę . Warte jest to , by ujrzało światło dzienne- może szerzej...Ocali wiele tych opuszczonych miejsc , odchodzących w niebyt . Owszem, zachodzi obawa , czy Autorka chce ujawniać swe urocze tajemne owe miejsca......Może trzeba Ją namawiać i przekonywać

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Z kronikarskiego obowiązku i dla potomności napiszę, że wszystkie zestawy nagród powsimordowych zostały przekazane. Buba dostała je wcześniej pocztą, MarcinS i Piskal odebrali je podczas upojnego KIMB-owego wieczoru, natomiast w KIMB-owy poranek doszło do uroczystego wręczenia na parkingu wetlińskiego PTTK-u. W ostatniej chwili bowiem okazało się, że Pierogowy musi zwijać się przed wieczorem, więc naprędce zaimprowizowaliśmy uroczystość przekazania nagród dla Pierogowego i Don Enrico (w charakterze mężów i żon zaufania w ceremonii uczestniczyli także Marcowa i Jurko). Spójrzcie w te szczęśliwe oczy Pierogowego na zdjęciach

Przy okazji chciałbym się przyznać do - wcale nie chwilowego - zaćmienia umysłowego. Otóż od zawsze byłem święcie przekonany, że Pierogowy pochodzi z Rzeszowa. Po prostu dałbym sobie za to odciąć dowolny członek! Wobec tego - dedukowałem - przekazanie nagród Don Enricowi będzie dla niego sprawą letką, łatwą i przyjemną. Nie zbiła mnie z tropu deklaracja Pierogowego z sobotniego poranka, że właśnie udaje się do domu w stronę dla Rzeszowa przeciwpołożną. Ba, nie zwiodła mnie nawet wybitnie nierzeszowska rejestracja jego samochodu, do którego pakował rzeczone upominki! Że Pierogowy pochodzi ze stolicy Podkarpacia, JA PO PROSTU WIEDZIAŁEM! Że coś tu nie gra, tknęło mnie znacznie później, a że dałem ciała - wiedziałem zaraz potem. Co tu dużo gadać - sorry za zamieszanie

Jeszcze raz wielkie dzięki i szacunek dal wszystkich zaangażowanych w IV już edycję Powsimord!
    Załączone obrazki Załączone obrazki
    Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 01-06-2011 o 13:38 Powód: dodanie fotek

Forumowicz Roku 2012
    Forumowicz Roku 2011
    Forumowicz Roku 2010
    Awatar don Enrico
    Na forum od
    05.2009
    Rodem z
    Rzeszów

Oj tam, oj tam Marcowy :
    Otóż od zawsze byłem święcie przekonany, że Pierogowy pochodzi z Rzeszowa.
    No i dobrze byłeś przekonany.
    Pierogowy duchem pochodzi z Rzeszowa i jako pełnoprawny element klubu rzeszowskiego został wydelegowany do Wetliny aby godnie reprezentować klub.
    Mam nadzieję że spełnił pokładane w nim oczekiwania.
    Jestem pewny że przekazanie fantów jest dla niego sprawą letką, łatwą i przyjemną
    oraz inspiracją do kolejnego spotkania.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)