I kolejna deklaracja sponsorska:
Piskal uhonoruje każdego z laureatów okolicznościowym wierszem, a do wiersza dorzuci równie okolicznościową niespodziewankę.
Jak znam Piskala... OK, już nic nie mówię
I kolejna deklaracja sponsorska:
Piskal uhonoruje każdego z laureatów okolicznościowym wierszem, a do wiersza dorzuci równie okolicznościową niespodziewankę.
Jak znam Piskala... OK, już nic nie mówię
Ja zwyczajowo pół litra wódki do wydobycia z ziemi bieszczadzkiej dla losowo wybranego członka forum głosującego na Powsimordy i biorącego udział w Kimbie. Flaszka już się mrozi na szlaku możliwa zamiana na inny trunek jak również wybór lokalizacji.
Dzięki, dzięki, dzięki!
17. Wojtek1121
18. wtak
19. Floydd
20. Krysia
21. adamr
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 11-01-2011 o 20:53
W przeciwienstwie do moich zacnych poprzednikow nie moge zaoferofac w formie nagrody nic tak cennego ale...
Odaje do dyspozycji na kilka dni malenki domek w Nasicznym. Termin do uzgodnienia.
Słuszna uwaga.
A moze tylko dla laureatek
Super gift! Sprecyzuj tylko, dla kogo, bo trzeba już zestawienie wykonać
Myslałem o Poecie Roku ale po przeczytaniu regulaminu muszę sie wycofac
Niech wiec bedzie dla Fotografa.
Wzorem lat ubiegłych każdy z laureatów otrzyma ode mnie butelczynę wina lub piwa lub nalewki mojego wyrobu.
Marcowy, jak idzie głosowanie ?
Dzięki wielkie za sponsoring
Głosowanie idzie powoli, ale do przodu Na 4 dni przed zamknięciem urn swój obywatelski obowiązek spełniło 21 osób. W ubiegłym roku w I turze wzięła udział rekordowa liczba 45 forumowiczów, z czego jakaś połowa oddała głosy w ostatni weekend akcji, więc jestem dobrej myśli.
Do urn! Mamy rekord do pobicia!
Edit - o, już 22 osoby na rozkładzie!!!
22. piotrrz
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 12-01-2011 o 22:56
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki