Bertrand pyta :
... e tam !, może po prostu wyjechali w górki i spędzają mile czas bez dostępu do netu.czy 90% jest leniwych?
i dobrze im z tym.
Bertrand pyta :
... e tam !, może po prostu wyjechali w górki i spędzają mile czas bez dostępu do netu.czy 90% jest leniwych?
i dobrze im z tym.
O kurka wodna! Alem się pomylił! Do tej pory jakoś tak to odczytywałem, że na forum bieszczadzkim głosujemy na kandydatów, którzy są najlepsi w danych kategoriach, ale biorąc pod uwagę ich "aktywność" właśnie bieszczadzką, czyli ekspert nie norweski, fotografik nie aktów (chyba, że Bieszczady w tle :)), ekspert nie od jedzenia pałeczkami itd., itp. Trzeba się chyba zalogować pewnie na forum tatrzańskim, może tam się głosuje na forumowiczów w kategoriach "bieszczadzkich"?
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Basiu, Basiu! Przeczytaj zasady Mordolotka zanim będziesz narzekać, OK?Masz takie same szanse na zwycięstwo jak wszyscy inni.
Ostatnio edytowane przez bartolomeo ; 16-01-2011 o 20:19 Powód: zeżarło mnie literkę 'r'
Dzięki, Bart. Fajnie, że jednak ktoś czyta te wszystkie regulaminy![]()
35. agnieszkaruda
36. dziabka1
I informacja dla elektoratu stamtąd:
Через 4 с половиной часа выборный пункт будет закрыт!
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 16-01-2011 o 20:25
Wyniki pierwszej tury ogłosisz o północy czy do rana będzie trzeba czekać ?
Drogi Elektoracie, a także Ty, Milcząca Większości!
Miło mi poinformować, że do II tury wyborów Powsimord 2011 przechodzą (w kolejności alfabetycznej) następujący forumowicze:
w kategorii Forumowicz Roku:
- bertrand236
- buba
- don Enrico
- joorg
- marcins
- Piskal
w kategorii Ekspert Roku:
- marcins
- sir Bazyl
w kategorii Kronikarz Roku:
- bertrand236
- buba
- długi
- trzykropkiinicwiecej
w kategorii Fotografik Roku:
- Krysia
- machoney
- Pierogowy
- vm2301
w kategorii Poeta Roku:
- Lisk
- mniszek
- Piskal
Spieszę donieść, że także w tym roku po I turze ordynacja wyborcza musiała zostać nieznacznie zmanipu... zmodyfikowana. By II tura miała sens, weszli do niej ci kandydaci, którzy w I turze uzyskali więcej niż 2 ważne głosy. Wyjątkiem jest kategoria Poeta Roku - tu do finału awansowali wszyscy zgłoszeni przez Was kandydaci. Więcej grzechów nie pamiętam, żadnego w zasadzie nie żałuję, a jak kto ciekawy szczegółów, zapraszam na KIMB - wszystkie Wasze głosy wraz z zestawieniem zbiorczym będą do wglądu.
A druga tura już się rozpoczęła!
Do 31 stycznia czekam na Wasze PW z tytułem: II tura i nickami kandydatów w pięciu kategoriach.
Forumowicz Roku
Ekspert Roku
Kronikarz Roku
Fotografik Roku
Poeta Roku
Głosujemy oczywiście tylko na któregoś z wyżej wymienionych finalistów, pozostałe zasady jak w turze I.
Urna została ponownie zamknięta i zapieczętowana, dalejże do lokalu!![]()
hallo,
jak to napisała Olga, byłem pewien,że kandyduję w kategorii SIOSTRA MARUSIA 2011...
a tu...
pozdrawiam wszystkich kandydatów na renegatów;
Marcowy,
istnieje matematyczne prawdopodobieństwo ,iż typowanie jednostki może nie pokryć się z głosowaniem wiekszości.
toteż , proponuję w takim przypadku pulę nagród z Mordolotka przekazać ASI 999.
za czujność
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki