Zamontować by na takich...karuzele!
Zamontować by na takich...karuzele!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Buba oglądałem twoje zdjęcia na Picasie i aż się dziwię, że odpuściłaś sobie ruiny huty w Hunedoarze w Rumunii![]()
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
no właśnie... zorganizowane wycieczki są niefajne...
a takie wieżyczki... coś pięknego :)
buba... fajne te Twoje zakamarki wiesz![]()
Strzegom i dwie wieże obok siebie
Lubsko- niedaleko dworca PKP
Sulechów
Niestety nie weszlismy do srodka bo wlasnie robila sobie tam impreze lokalna mlodziez, umck umck nioslo sie po okolicy, jakies zakapturzone postacie wygladaly z okien, nie chcielismy przeszkadzac. Glupio tak wejsc w srodek imprezy i zaczac zdjecia robicAle zapewne tam wrocimy bo wieza nam sie bardzo spodobala- taka ogromna i najwazniejsze- otwarta!
![]()
Ostatnio edytowane przez buba ; 12-03-2012 o 16:55
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
Kolejowa wieza cisnien w miejscowosci Skokowa (woj. dolnoslaskie)
![]()
Piękne - może to mój pesymizm ale będą niszczeć aż znikną z krajobrazu jak wiele innych nie-do-odtworzenia obiektów.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki